Jälleenmyyjät koolla

Saanemme esitellä joukon eri puolilla Suomea työskenteleviä laitureidemme jälleenmyyjiä. Eikä tässä suinkaan ole vielä kaikki! ⚓Tosiaankin, vaikka siis yrityksemme onkin ankkuroitu Saimaalle, olkoon rakas rantapaikkasi missä päin tahansa maatamme, on sinne mahdollista saada käsintehty ja laadukas Savorak laituri. Ota vain yhteyttä meihin myynti@savorak.fi / 050 5894840. Täältä Saimaalta yrittäjämme Kokkosen Tomi välittää tiedon etiäpäin, jotta jälleenmyyjämme voi tulla paikan päälle suunnittelemaan kanssasi millainen laituri olisi paras juuri sinun tarpeisiisi ja rantaan.⚓ Harvinaista herkkua oli muuten joku aika sitten kun tämä poppoo pääsi Järvisydämessä saman pöydän ääreen yhdessä suunnittelemaan ensi vuotta! Nyt satelee jo lunta, mutta joulunpyhinä on hyvin aikaa haaveilla jo vaikka tulevasta kesästä. Mahdollisissa laituritarpeissa olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä! Tammikuussa meidät löytää myös Helsingistä Matka-messuilta ja helmikuussa Vene-messuilta 😊

#savorak