”Lämminhenkisesti, laatua, läheltä.” Terveisin Savorak Laitureiden Jälleenmyyjät

Ympäri Suomea reilu parisenkymmentä meitä jo löytyy, Saimaalla käsinvalmistettujen Savorak Laitureiden jälleenmyyjiä. Meneväistä sorttia olemme. Usein asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa ja rantaansa sopivaa laituria suunnittelemassa. Siksi tälläkin kertaa yhteiskuvaan saatiin vain 10 samaan aikaan.

Kerran vuodessa meillä on tapana kokoontua yrittäjiemme itsensä järjestämänä keskustelemaan, kehittämään, saunomaan ja syömään hyvin. Karaokeakin tulee monesti laulettua. Mikäs sen parempi paikka v. 2018 kokoontumiselle oli kuin Hotel & Spa Resort Järvisydän Rantasalmella. Paikka, jonne Savorak Laiturit on toimittanut jo 150 metriä pitkän vierasvenelaiturin. Ja lisää laituria rakennetaan sitä mukaa kun tämä yksi Saimaan helmi kasvaa.

Mitenkä voimme palvella asiakkaitamme paremmin? Mikäkö työtämme tekisi jouhevammaksi?

Missä oltiin onnistuttu, ja missä meillä on petrattavaa. Niitä asioita kävimme pöydän ääressä kasvotusten läpi.

Uudesta Savorak Laitureiden tarjouslaskennan ja tuotannonohjauksen ohjelmistosta olimme kaikki innoissamme, koska siitä tulisivat hyötymään jatkossa niin me tekijät kuin asiakkaamme.

Puhetta riitti ja parannusehdotuksia piisasi. Kiitos, että niitä meiltä kysyttiin! Paras lopputuloshan sitä tuee, kun kentältä saadaan kehitystyöhön nostettua mukaan kaikki käytännön kokemukset ja palveluprosessien tärkeät yksityiskohdat .

Tilaustoimistusketjun parempaa sujuvuutta sivuttiin ja yhteisiä pelisääntöjä meidän jälleenmyyjien ja Savorakin tehtaan välillä viilattiin, jotta asiakkaalle laituri saataisiin rantaan jatkossa entistä joutuisamman.

Kunkin jälleenmyyjän alueensa vesistön ja rantojen paikallistuntemuksesta sekä laajasta osaamisesta rakennusalalta todettiin olevan asiakkaillemme suurta hyötyä.

Todettiin lisäksi, että työstämme tykätään ja hyvin viihdytään niin keskenämme kuin asiakkaidemme kanssa. Sen jos saisi jatkossa vielä näkyvämmäksi (ettei turhan vakavaksi mene laiturikauppa) niin avot!

Rantasalmella kun oltiin, niin käytiin katsastamassa myös Savorak Laitureiden uusi, entistä isompi tehdas. Kasvu kun meidän yrittäjillä on kiikarissa. Mutta uudesta tehtaasta myöhemmin lisää. Nyt kun puhutaan jälleenmyyjistä niin annetaan sananen muutamalle myyjälle itselleen.

“Kun Tomilta tulee yhteydenottopyyntö, yritän tavoittaa asiakkaan heti saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana.”

Marko Jalonen kun kättelee niin heti huomaa, että tämä viihtyy ihmisten seurassa ja on laituriasiat hallussa. Hän on mies Salon MJ-Rakennus Oy:n takana. 5. vuosi Savorakin jälleenmyyjänä menossa Etelä-Suomen alueella ja saaristossa. Laiturikaupan ja -asennusten lisäksi Markon yritys rakentaa mökkejä ja terasseja, niin uudiskohteita kuin saneeraa vanhoja. Jos asiakas haluaa niin hommat hoituu lupa-asioista avaimet käteen -vaiheeseen asti. Kätevää!

”Ekan toiminimen perustin -98. Ekaksi tein rakennusalan töitä, sitten toimin muiden yritysten myyntihommissa kymmenisen vuotta. Kokemusta ja tietämystä on kertynyt monipuolisesti. Velipoika on hommassa mukana, ja oma luottorinki takaa että työt hoituu”.

”Yleensä asiakkaaseen yhteydenotosta päivän parin päästä menen käymään hänen rannassaan ja viikon sisällä laituritilaus on tehtaalle lähetetty.”

Sen verran paljon tykkään laitureiden myynnistä, että suunnitelmissa on tulevaisuudessa irrottaa aikaa siihen enemmänkin. Luottamus ja asiakastyytyväisyys ovat itselleni kunnia-asia”, toteaa Marko.

“Käydään asiakkaan kanssa katsastamassa ranta ja siitähän se sitten lähtee etenemään.“

Luotettavuudesta puheen ollen. Sitä, ja vankkaa paikallistuntemusta Kokkolan, Raahen, Vaasan ja Viitasaaren vesistöistä löytyy mieheltä nimeltä Timo Sillanpää. Hän ja veljensä Tarmo Sillanpää pyörittävät Mökkielämä.fi -yritystä, jonka erityisalaa ovat laiturit, aurinkoenergia ja turvallisuuteen liittyvät tuotteet ja palvelut.

Erityisosaamisalana Sillanpäillä on sukellustyöt ja kaikki vedenalaiset työt.

Savorakin laitureiden jälleenmyynnissä heillä käynnistyi 6. vuosi. ”Haluttiin aikoinaan laajentaa palveluitamme ja kartoitettiin laiturin valmistajia. Savorak Laiturit sieltä sopivaksi valikoitui”, kertoo Timo. ”Tärkeimmäksi työssäni näen saada toteutettua asiakkaalle hänen mielikuviaan ja tarpeitaan vastaavan laiturin. Itse myyntityön lisäksi meillä on esittelylaitureita esillä seudullamme. Uusien ja isojen projektien toteuttaminen kiinnostaa ja suunnitelmissa on myös investoiminen erikoistuneempaan luotauslaitteistoon, jolla päästään ottamaan 3D-kuvia vedenalaisista rakenteista. Kunnianhimoa ja kehittämishalua löytyy. ”

Kartoitamme laituritarpeesi veloituksetta

Mutta jo riittää meistä. Jos sinulle on laituritarpeita tai suunnitelmia, niin etenepä näin:

  • Ota meihin yhteyttä. Joko Rantasalmen pääpaikkaamme Tomi Kokkoseen myynti@savorak.fi / 050 5894840 tai suoraan sinua lähimpään jälleenmyyjään. Klikkaa esitteeseemme, jonka viimeiseltä aukeamalta löydät meidän kaikkien suorat yhteystiedot.
  • Sovitaan kartoitusvierailu paikan päälle, jotta voidaan katsoa, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri sille suunniteltuun rantaan. Käydään samalla läpi toiveita ja tarpeitasi laiturin suhteen. Jos joku on hankala toteuttaa niin katsotaan mikä on lähin paras vaihtoehto.  
  • Tehdään laituritilaus ja Rantasalmen tehtaamme valmistaa laiturisi.
  • Toimitamme laiturisi valmiiksi kasattuna kaikkia laituritarvikkeita myöten kaikkialle Suomeen. Myös laiturin asennustarvikkeet sisältyvät toimitukseemme, mikäli et halua asennuspalvelua meiltä. Mielellämme toki senkin teemme!
  • Autamme mielellämme sinua myös senkin jälkeen, kun laiturillasi on ollut jo elämää. Huoltopalvelumme hoitaa mm. laituriketjujen vaihdot, säädöt ja muut huoltotyöt.
  • Halutessasi annamme vinkkejä, miten laiturisi saat pysymään hyvänä mahdollisimman pitkään.

Voimme taata, että meillä on pirun paljon tietoa laitureista. Älä siis turhaan hukkaa aikaa ja energiaasi vaihtoehtojen pähkäilyyn vaan soita, laita sähköpostia tai kirjoita chattiimme, mitäkö sinulla oli mielessä ja laituritarvelistalla!

Ai niin ja yksi juttu vielä Rantasalmen jälleenmyyjäpäivistämme. Totesimme, että meidän lupaus Sinulle on:

Lämminhenkisesti, laatua, läheltä.

Savorak Laiturit -tiimi

Vastaa