7 seikkaa, miksi Savorakin laituri on paras valinta rantaasi

Jonkinlaisen laiturin teon taitaa moni, mutta se, että saadaan valmistettua vakaa, kulutusta ja eri luonnonolosuhteita kestävä sekä hyvännäköinen ja viimeistelty laituri, vaatiikin sitten jo aika paljon enemmän teknistä osaamista, käytännön kokemusta sekä hiljaista tietoa alalta.

Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme haastaneet itsemme kehittämään markkinoiden parhaita laitureita. Niin järvi- kuin meriolosuhteet rantoineen ovat meille tuttuja. Niistä saaduista käytännön opeista, systemaattisesta tuotekehityksestä, laadukkaista materiaaleista ja asiakkailtamme saadusta palautteesta syntyy Savorak-laatulaituri.

Savorak laiturin sileä kansilauta takaa pitkän käyttöiän. Lisäksi sileä pinta on helpompi pitää puhtaana ja kestää uritettua lautaa paremmin vaihtelevat sääolosuhteet. 

Ja mikä parasta, laituri on vakaa sekä tuntuu hyvältä jalkojesi alla.

 

Savorak laitureiden kansikorkeuden olemme mitoittaneet vedestä niin, että laitureidemme puurakenteet pysyvät kuivana. Tämäkin on yhteydessä laiturisi hyvänä pysymiseen ja käyttökestävyyteen.

Kuumasinkityillä kulmaraudoilla vahvistetut kulmat takaavat Savorak laitureiden kestävyyden. Viimeistelty ulkonäkö sekä kulutuskestävyys on meille sydämen asia.

Ruuvinauloilla kiinnitetty kansilauta kestää paikoillaan sekä vääntelyä enemmän. Savorak valitsi ruuvinaulat tavallisten naulojen ja ruuvien sijaan.

Testatut ominaisuudet laadukkaasti Savorak laitureiden rungoissa. Olemme huomioineet mikä merkitys on runkopuulla, poikittaisrungolla, kiertojäykkyydellä, reunakannattuvuudella sekä ponttoonien koolla.

Laudat katkaistaan määrämittaan ennen kyllästystä, tämän ansiosta lautojen päät eivät ime niin paljon vettä. Oikeilla työvaiheilla Savorak takaa laiturille pitkää käyttöikää.

 

Laiturimme on kehitetty kestämään eri sääolosuhteet. Käytä aikasi keväisin ja syksyisin muihin huoltohommiin, Savorak laituri talvehtii huolettomasti vedessä. 

Olemme ylpeitä, kuinka usein saamme asiakkailtamme positiivisen yllättynyttä palautetta siitä, miten asennusmiehemme ovat vain muutamassa tunnissa asentaneet rantaan mukanaan tuomansa Savorakin laiturin. Salaisuus piilee siinä, että laiturimme toimitamme asiakkaillemme valmiiksi kasattuna. Halutessasi voit kiinnittää laiturin itse – siihen hommaan annamme mielellämme sinulle vinkkejä. Mielellämme myöskin viemme itse hommaan loppuun asti, ja asennamme laiturisi paikalleen puolestasi.

Hyvä rantakiinnitys on oleellinen seikka. Siksi lämpimästi suosittelemme, että unelmiesi laiturin valmistuksen ohella tulemme ja kiinnitämme laiturimme myös rantaasi niin, että tuulista ja jäistä huolimatta se kestää.

Laiturit suomalaisena käsityönä

Savorak toteuttaa laiturin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, sinun ympäristöösi.

Yhteistyöllä laituri unelmastasi totta!

– Olo on kuin uudelleen syntynyt, kun on saanut olla laiturilla ja veden äärellä, on yrittäjämme Tomi Kokkonen, todennut. Saattaapa noilla hänen hetkillään olla vaikutuksensa siihen, että Savorakin laitureilla viihdytään.

Asiakkaistamme välitämme paljon. Uskomme lisäksi, että kun työntekijöillämme on hyvät työolosuhteet ja heidän hyvinvoinnistaan välitetään, välittyy se myös tuotteisiimme, ja viime kädessä asiakkaillemme.

Hyvä ilmapiiri sekä yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Oman tehdastiimimme lisäksi meihin kuuluu laaja Savorakin laitureiden jälleenmyyjien verkosto.

Koko maan kattavalta jälleenmyyjäverkostoltamme saamme oman tiimimme lisäksi tärkeää palautetta ja ideoita, mitkä kaikki auttavat kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme edelleen.

Meillä on asiallinen ote työhömme, mutta kuitenkin rennolla otteella sitä teemme. Tämänkin asenteemme uskomme välittyvän laitureihimme.

Lyhykäisyydessään voisi sanoa, että Savorakin laituri on kotimainen, käsintehty ja esteettisesti viimeistelty laituri, jossa hinta-laatusuhde on korkea ja jossa laiturin valmistamisen tapa ja huolellisuus tuntuu ja näkyy.

 

Eri laiturimalleihimme pääset tutustumaan täältä.

Lisäksi laituritarvikeverkkokauppamme palvelee sinua 24/7 - klikkaa ostoksille!

Hyödynnä ilmainen rantakatselmusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen, laiturinmyyjämme asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista sekä harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan. Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

fiFI