7 seikkaa, miksi Savorakin laituri on paras valinta rantaasi

Jonkinlaisen laiturin teon taitaa moni, mutta se, että saadaan valmistettua vakaa, kulutusta ja eri luonnonolosuhteita kestävä sekä hyvännäköinen ja viimeistelty laituri, vaatiikin sitten jo aika paljon enemmän teknistä osaamista, käytännön kokemusta sekä hiljaista tietoa alalta.

Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme haastaneet itsemme kehittämään markkinoiden parhaita laitureita. Niin järvi- kuin meriolosuhteet rantoineen ovat meille tuttuja. Niistä saaduista käytännön opeista, systemaattisesta tuotekehityksestä, laadukkaista materiaaleista ja asiakkailtamme saadusta palautteesta syntyy Savorak-laatulaituri.

1) Sileä kansilauta kestää elämää & eri säätiloja

Savorakin laitureiden kansilaudoiksi valintamme on sileä lauta. Syitä siihen on monia. Sileän kansilaudan käyttökestävyys ja ikä on uritettua lautaa pidempi. Uritettu lauta kerää roskat ja hiekan sekä on sileää vaikeampi pitää puhtaana. Uritettu lauta myös tikkuuntuu helpommin kuin sileäpintainen, koska sen pinta on jo valmiiksi rikottu. Lisäksi auringon lämpö vaikuttaa laudan elämiseen ja halkeiluun enemmän suhteessa sileäpintaiseen.

Haluamme, että laiturimme on paitsi vakaa, mutta myös tuntuu hyvältä jalkasi alla. Siksikin valintamme on sileä kansilauta.

2) Oikea kansikorkeus pidentää laiturisi ikää

Savorak laitureiden kansikorkeuden olemme mitoittaneet vedestä niin, että laitureidemme puurakenteet pysyvät kuivana. Tämäkin on luonnollisesti yhteydessä laiturisi hyvänä pysymiseen ja käyttökestävyyteen.

3) Kulmat on tärkeät (olla kestävät ja kauniit)

Savorakin laitureiden kulmat on vahvistettu kuumasinkityillä kulmaraudoilla. Ne tuovat laituriisi lisäkestävyyttä ja -ikää.

Viimeistelty estetiikka on kulutuskestävyyden ohella meille sydämen asia. Siksi haluamme laitureidemme kulmien & kylkien olevan siistit ja viimeistellyn näköiset.

4) Ruuvinaulat rules!

Kansilaudat kiinnitämme laitureissamme ruuvinauloilla. Ne kestävät paremmin paikoillaan ja vääntelyä enemmän verrattuna tavallisiin nauloihin tai ruuveihin. Siksi ruuvinaulat on Savorak Laitureiden valinta.

5) Laiturisi valmistuksen työvaiheilla & rungolla on väliä

Kansilaudat meillä Savorakilla katkaistaan määrämittaisiksi jo ennen kyllästystä. Näin lautojen päät eivät ime vettä enää niin paljon valmiissa laiturissa. Lisää ikää laiturillesi tuo tämäkin pieni seikka.

Laiturisi näkyvät osat on yksi asia, toinen tärkeä on laiturin rungon rakenne. Ei mennä siihen enempää, mutta mainittakoon, että tärkeitä seikkoja ja termejä huomioitavaksi on muiden muassa laiturin runkopuut, poikittaisrunko, kiertojäykkyys, reunakantavuus, sekä ponttonien koko. Meillä ollaan mietitty ja testattu kaikkia noita ja monia muita seikkoja hyvin, hyvin paljon.

6) Toimitus valmiiksi kasattuna – tai valmiiksi rantaasi asennettuna

Olemme ylpeitä, kuinka usein saamme asiakkailtamme positiivisen yllättynyttä palautetta siitä, miten asennusmiehemme ovat vain muutamassa tunnissa asentaneet rantaan mukanaan tuomansa Savorakin laiturin. Salaisuus piilee siinä, että laiturimme toimitamme asiakkaillemme valmiiksi kasattuna. Halutessasi voit kiinnittää laiturin itse – siihen hommaan annamme mielellämme sinulle vinkkejä. Mielellämme myöskin viemme itse hommaan loppuun asti, ja asennamme laiturisi paikalleen puolestasi.

Hyvä rantakiinnitys on oleellinen seikka. Siksi lämpimästi suosittelemme, että unelmiesi laiturin valmistuksen ohella tulemme ja kiinnitämme laiturimme myös rantaasi niin, että tuulista ja jäistä huolimatta se kestää, kestää ja kestää.

7) Saat laiturin, jolla on hyvä olla ja joka on tunteella tehty

Taidetaanpa jossain suomalaisessa klassikkomainoksessa sanoa, että ”Tunteella & taidolla tehty”. No, Savorak Laitureilla ei ole vielä ikää niin paljon kuin kyseessä olevalla yrityksellä, mutta uskallamme kuitenkin jo luvata saman sanonnan pätevän myöskin meidän laitureihin.

– Olo on kuin uudelleen syntynyt, kun on saanut olla laiturilla ja veden äärellä, on toinen yrittäjistämme, Tomi Kokkonen, todennut. Saattaapa noilla vietetyillä hetkillä olla vaikutuksensa siihen, että Savorakin laitureilla viihdytään.

Asiakkaistamme välitämme paljon. Uskomme lisäksi, että kun työntekijöillämme on hyvät työolosuhteet ja heidän hyvinvoinnistaan välitetään, välittyy se myös tuotteisiimme, ja viime kädessä asiakkaillemme.

Hyvä ilmapiiri sekä yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Oman tehdastiimimme lisäksi meihin kuuluu laaja Savorakin laitureiden jälleenmyyjien verkosto.

Koko maan kattavalta jälleenmyyjäverkostoltamme saamme oman tiimimme lisäksi tärkeää palautetta ja ideoita, mitkä kaikki auttavat kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme edelleen.

Meillä on asiallinen ote työhömme, mutta kuitenkin rennolla otteella sitä teemme. Tämänkin asenteemme uskomme välittyvän laitureihimme.

Lyhykäisyydessään voisi sanoa, että Savorakin laituri on kotimainen, käsintehty ja esteettisesti viimeistelty laituri, jossa hinta-laatusuhde on korkea ja jossa laiturin valmistamisen tapa ja huolellisuus tuntuu ja näkyy.

Se on laituri, jossa on mukana taitoa & tunnetta. Laituri, jolla on sielua. Siksi me uskomme, että Savorakin laituri on paras valinta rantaasi.

Ps. Niin ja laitureitahan me teemme kaikenkokoisia ja -muotoisia. Myös isompia satamalaitureita, vierasvenesatamia ja uimaloita. Laitureitamme käytetään myös muun muassa veden äärellä olevilla rakennustyömailla apulauttoina.

Pistä korvasi taakse tämäkin tieto, jos tarvetta ilmenee. Mielellämme olemme avuksi!

Hyödynnä ilmainen rantakatselmusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen sekä laiturinmyyjän asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista ja harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan. Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi