Tee laituristasi kesän aitiopaikka

Uimalat

Kartoitamme tarpeesi - Täysin ilmaiseksi

Kun uimalan hankkiminen on ajankohtaista, Ota meihin yhteyttä; savorak.fi/fi/yhteystiedot
Lähin laiturimyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri kohteeseen. Samalla käydään läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. 

Suunnittelemme ja valmistamme uimalat aina tapauskohtaisesti jokaiseen kohteeseen.

Toimitus valmiina pakettina kaikkialle Suomeen

Uimalalaitureissa voidaan käyttää muovi– tai betoniponttoneita sekä niiden yhdistelmiä. Laituri toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna, aina pöytiä, penkkejä, uimaportaita ja mitä tahansa muita varusteluja myöden. Uimalalaitureillamme on helppoa rajata matala rannan osuus lastenaltaaksi.

Asennus sisältyy toimitukseen

Halutessasi asennamme laiturin puolestasi.

Meiltä myös huoltopalvelut

Voit luottaa apuumme vielä sen jälkeenkin, kun olet jo ottanut laiturin käyttöösi. Huoltopalvelumme hoitaa esimerkiksi laituriketjujen vaihdot ja säädöt sekä muut huoltotyöt. Annamme lisäksi vinkkejä, miten saat laiturin pysymään hyvänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi uimaportaat kannattaa nostaa vedestä ja kävelysilta irrottaa saranoistaan talven ajaksi, myös puuosat on syytä öljytä säännöllisesti.

Huolto suoritetaan aina erillistä korvausta vastaa.

Tuotteet

Hinta alk. 0,00 €
Pyydä tarjous
Uimalat

Ota yhteyttä!

Kun laiturin hankkiminen on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä. Lähin laiturimyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri kohteeseen. Samalla käydään läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot.

Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme avulla löydät uuden ratkaisun, joka miellyttää sinua varmasti.

Ota yhteyttä