Juha Hytönen

Sivusta kun seuraa tämän miehen tapaa palvella asiakkaitaan niin yksi sana nousee ylitse muiden mieleen; se on ”miellyttävä”. Liekö rauhallisen rennon tyylin takana Juhan varjoliitoharrastus. Sen kautta -600-700 metrin korkeudessa liitäessään- hän kuulemma saa työasiat totaalisesti mielestä pois ja pään nollautumaan. Niin tai näin, joka tapauksessa selvää on, että hänen yrityksellä -Suomen Laatulaiturilla- on Savorakin laiturien myynti ja asennus hallussa.

Mikä on oma taustasi & osaamispohja laitureiden myyntiin?
”20 vuotta yrittäjyyttä tulee ensi vuonna itsellä täyteen. Pohjalla siellä on yliopistosta hankitut filosofian maisterin paperit. Työelämään siirryttyä työskentelin aluksi tietokoneliikkeessä palkollisena kunnes sitten perustin oman tietokoneliikkeen. Reilu vuosikymmen myöhemmin möin sen sitten pois, ja vaihdoin alaa. Omalle mökille rakensin ekaksi laiturin ja siitä ala vei mennessään. Tykännyt olen. Savorakin laitureita on tullut nyt jälleenmyytyä ja asennettua vajaa 10 vuotta Suomen Laatulaituri -yritykseni alla.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Savorakin laiturit on laadukasta käsityötä ja niiden hinta-laatusuhde on korkea. Siksi niitä on mukava myydä. Myyjänä arvostan myös, että yhteistyö Savorakin Rantasalmen tehtaan kanssa toimii hyvin.”

”Erityisesti Savorakin laitureissa arvostan, että niiden toimitusaste on pitkälle viety. Sen ansiosta laitureiden asentaminen on helppoa ja nopeaa asiakkaan rannassa.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Kyllä se on rehellisyys myyntityössä. Tarkoittaa sitä, että tarjoan asiakkaalle vain sitä, minkä koen olevan hänen rantaansa aidosti hyvä laituriratkaisu. Huomioin asiakkaan budjetin, tarpeet ja toiveet niin, että hän saisi rahoilleen mahdollisimman hyvän vastikkeen.

Asiakkaiden kertomaa

”Laatulaiturin Juha osasi asiantuntevasti neuvoa meitä sopivien tuotteiden valinnassa.”

”Työn laatu ja hinta ovat kohdillaan.”

”Olemme laituriin erittäin tyytyväisiä.”