Joutsa

Kari Kuurne

Joutsa

Tämän miehen harrastuksista ei vauhtia ja hikeä puutu; niihin kuuluu nimittäin motocross- ja enduroajo sekä salibandy. Toisaalta rauhallisempaa menoa ja vastapainoa tarjoaa saarimökkielämä Luhangassa Päijänteen rannalla. Kuulostaa kokonaisuutena sellaiselle, että se tarjoaa hyvän pohjan jaksamiselle ja toimimiselle Ovisepät Oy:n yrittäjänä ja osana sitä myös Savorakin laitureiden jälleenmyyjänä Joutsan alueella.

Mikä on oma taustasi & osaamispohja laitureiden myyntiin?
”Metallipuolen ammattikoulu tuli aikoinaan hankittua, mutta 15-vuotiaasta olen tehnyt rakennushommia aina tänne 35-vuotiaaksi asti. Isä oli rakennusmestari ja sittemmin perusti arttitehtitoimiston. Sitä kautta sitä osittain tuli rakennuspuolelle päädyttyä.”

”Itsestäni tuli yrittäjä sen kautta kun kaverilla meni selkä niin huonoon kuntoon, että hän päätyi myymään oman yrityksensä Ovisepät Oy:n. Minä sen sitten ostin ja myöhemmin ostin myös Joutsan Puutuote Oy:n. Nykyisellään yritykseni Ovisepät Oy myy autotallinovia sekä Savorakin laitureita ja laituritarvikkeita. ”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Savorakin laiturit on kehuttuja. Eipä ole niistä hirveesti sanomista kuulunut. Heidän laitureidensa jälleenmyyjänä aloitin loppuvuodesta 2013. Savorakin yrittäjä Kokkosen Tomi tarjosi, että haluanko ottaa heidän laitureitaan jälleenmyyntiin ja siitä se sitten lähti. Me hoidetaan täällä Joutsassa laitureiden myyntityö. Asennustyöt ostamme Laatulaitureilta, koska heillä on käytössään oma asennuslautta. Se työnjako on toiminut.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Tärkeimmäksi näen, että pitää pitää sovituista asioista kiinni asiakkaan kanssa. Varmistaa, että homma toimii niin toimitusten kuin asennusten osalta.”

”Monet asiakkaat pyytää suoraan meiltä tarjouksen, mutta monesti menen itse katsomaan paikan päälle, että millaisesta rannasta on kyse; miten laiturikiinnitykset kannattaa laittaa ja mistä laiturikuorman saa laskettua veteen. Sillä lailla olen huomannut, että saavutetaan paras lopputulos. Huonoa palautetta ei ole tullut, joitain kiitoksia suoraan kylläkin. Siitä olen todennut, että omalla tyylillä kannattaa jatkaa.”

Yhteystiedot

Kari Kuurne
Puh. 0400 252801
kari@ovisepat.fi

Ovisepät Oy
Teollisuustie 20, 19650 Joutsa
www.ovisepat.fi

fiFI