Search
Close this search box.
mokkilaituri-loppi

Ota yhteyttä:

Kari Tuononen
Puh. 0400 599 200
tuonka@gmail.com

Ampumaradankatu 23
08150 Lohja

 

 

Kari Tuononen

Lohjalla syntynyt ja elämänpolkunsa tähän saakka viettänyt Kari on viimeisen päälle kesäihminen ja tykkää kaikesta mikä liittyy kesään. Äidin puolelta Hämeestä ja isän puolelta Karjalasta, jossa on myös Karin sydän. Kopravaara ja sen maisemat, Koli ym. siellä on henkinen koti ja mieli.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?

“Myynti taustaa on kuluttajamyynnistä jo useita vuosia ja siihen kuuluu myös laiturit. Ikää ja kokoemusta löytyy joten osaan ainakin antaa vinkkejä ja neuvoja laiturihankinnoissa.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?

“Aina kysyn ensin, onko mahdollista tulla katsomaan teidän kohdettanne? Ja lisään että, se ei maksa teille mitään. Sillä voi saada keskustelun auki ja mahdollisen kartoituksen asiakkaan tarpeeseen.”

“Ai että tykkään kun saa olla asiakkaan omassa kohteessa ja avoinna kysymyksille, sitä ei voita mikään myymälä tai messutilanne. Se on parasta ja myös asiakas on silloin kotonaan.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?

“Olen myynyt n.8v laitureita ja nyt olen päässyt siihen mitä olen halunnut. laitureiden ykköstuotteeseen. Eli Premium luokkaan. Uskon myös että Savorakin laiturit ovat kaikille tarkoitettuja, jotka laituria ovat ostamassa.”

“Laituri ei ole vuoden tai viiden, eikä edes 10v tuote. Hyvä laituri on yksi elämän isoista ostoista, joten siihen kannattaa satsata ja ostaa kerralla laituri mikä palvelee käyttäjiä. Oli sitten saunoja, uimari, veneilijä tai esimerkiksi jetti kuski. Savorak osaa valmistaa jokaiselle sopivan laiturin.”