Marko Jalonen

Kun on seudulta kotoisin ja vapaa-aikakin kuluu mökillä veden äärellä ja veneillen, niin sen tarkemmin miestä tuntematta on helppo luvata, että ranta- ja vesistötuntemus on hallussa Marko Jalosella, Savorakin Lohjan ja Salon seudun sekä Kemiönsaaren jälleenmyyjällä. Eipähän myöskään tarvitse pitkään Markon kanssa jutella, kun miehestä kuulee ja näkee, että laitureiden myynnistä ja asentamisesta hän tykkää – yksinkertaisesti siitä, että saa työnsä tehtyä hyvin niin, että lopussa edessä seisoo tyytyväinen asiakas. Ihminen, joka voi olla uudesta laituristaan ylpeä ja jonka myötä elämisen laatu omalla rantapaikalla on kohentunut.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Metallialan koulutus tuli ammattikoulusta hankittua. Yrittäjä minusta tuli reilu 20 vuotta sitten. Välissä tein rakennusalan töitä ja myyntitöitä muille, kunnes sitten perustin nykyisen yritykseni Salon MJ-Rakennus Oy:n. Sen ydinalaa on mökkien ja terassien rakentaminen sekä laitureiden asennukset.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Laadukas, hyvä, paras. Oisiko se siinä! Hinta-laatusuhde Savorakin laitureissa on kohillaan. Viides vuosi itsellä nyt heidän laitureiden jälleenmyyntiä meneillään. Tyytyväinen olen ollut tuotteeseen ja tykännyt olen työstä siinä määrin, että suunnitelmissa on irrottaa itselle vielä lisää aikaa laitureiden myyntiin.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?

”Luottamuksen rakentamisen asiakkaaseen ja ripeyden näen tärkeimmäksi. Kun yhteydenottopyyntö tulee, yritän ottaa asiakkaaseen yhteyttä heti saman päivän aikana tai seuraavana. Päivän parin päästä menen yleensä käymään hänen rannassaan ja monesti viikon sisällä on laituritilaus laitettu Savorakin tehtaalle menemään.”

”Hyvää palautetta on asiakkailta tullut. Erityisesti tuosta ripeydestä. Myös siitä, että tyyliini ei kuulu tyrkyttää asiakkailleni mitään, vaan pyrin rakentamaan heille parhaan mahdollisen ratkaisun heidän omista tarpeista lähtien.”

Lohjalle toimitettu betoniponttonilaituri
Tämä taas on Sammattiin tehty putkiponttonilaituri