Search
Close this search box.

Ota yhteyttä:

Marko Penttilä
puh. 045 172 4339
marko.penttila@kaakonmeripalvelu.fi

Kaakon Meripalvelu
Koivistonkatu 6, 49400 Hamina
www.kaakonmeripalvelu.fi

Savorakin esittelylaiturin löydät kellumasta Haminan Tervasaaresta. Kysy tarvittaessa lisätietoja Markolta!

Marko Penttilä

Haminasta kotoisin olevana sekä veneilyä ja kalastusta harrastavana alueen vesistöt ja rannat ovat tuttuja Marko Penttilälle. Aluetuntemushan se on kaiken A ja O siinä, että asiakkaan rantaan saadaan sen muotoihin ja tuuliolosuhteisiin parhaiten sopiva laituri.

Mikä on oma taustasi & osaamispohja laitureiden myyntiin?
”LVI-alalla tuli vuosia työtä tehtyä. Se kartutti osaamista hyvin. Vajaa kymmenen vuotta sitten ryhdyin yrittäjäksi, ja nykyisellään voinkin sanoa olevani myös ranta- ja vesistörakentamisen ammattilainen. Savorakin laitureiden jälleenmyynnin ja asennusten ohella yritykseni -Kaakon Meripalvelun- palveluihin kuuluvat merikuljetukset ja ruoppaukset. ”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Lyhyesti ja ytimekkäästi laatu on niissä kohdillaan. Kolmisen vuotta sitten aloin Savorakin laitureiden jälleenmyyjäksi ja tyytyväinen olen heidän tuotteisiinsa ollut.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Yritetään tehdä kaikki aina mahdollisimman hyvin. Se on meillä aina toiminnan pohjana. Asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu niin, että hänen tarpeisiinsa saadaan vastattua. ”

”Mitään negatiivista palautetta ei ole tähän mennessä ei ole tullut, mikä on kertonut itselle hyvää sanomaa asiakkaiden tyytyväisyydestä.”