Kaavi

Olli Nykänen

Kaavi

Nelisen vuotta on Savorakin laitureiden jälleenmyyntiä Olli Nykäsellä takana Kaavissa, moottoripyörällä taitettuja kilometrejä taas aika monta tuhatta kilometriä enemmän. Osaamisen kirjo ja kokemuspohja on tällä miehellä laaja – seuraavassapa siitä sananen.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Agrologiksi aikoinani opiskelin. Sen jälkeen parikymmentä vuotta tuli oltua K-ryhmässä Keskolla töissä maatalouspuolen hankintahommissa ja laitemyyjänä. Siitä sitten aukeni ura itse kauppiaana ja yrittäjänä täällä K-Rauta Kaavissa. Laajaan rautakaupan valikoimaamme kuuluvat kodinkoneet, autotarvikkeet -ja renkaat, pienkoneet sekä paljon muuta.”

”Kokemusta alalta ja asiakaspalvelusta on sen verran pitkä pätkä kertynyt, että voinen sanoa, että meillä niin rautakaupan kuin maatalous- ja laituripuolen asiakkaita palvellaan rautaisella ammattitaidolla.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Hyvin tehtyjä, laadukkaita laitureita ovat. Eipä ole moittimista. Tehtaalta toimituksetkin pelaavat hyvin, mikä näkyy asiakkaille tilauksen nopeana saapumisena omaan rantaan.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Kaikki palaset pitää mennä kohdalleen asiakaspalvelussa. Myyjänä tehtäväni on kuulla asiakkaan tarve, esitellä vaihtoehtoja, käydä keskustelua ja käydä tarvittaessa myös itse kohteessa. Asiakkaan kokonaisvaltainen pavelu on tärkeää. Siksi me tarjoamme asiakkaallemme laituriasennuksen ja muun ohella myöskin tarvittaesssa rahoitusmallinkin laiturin hankintaan.”

Yhteystiedot

Olli Nykänen
puh. 0400 792 268
olli.nykanen@k-rauta.fi

K-Rauta Kaavi / ON Rauta Oy
Kaavintie 5, 73600 Kaavi
www.k-rauta.fi
Facebook

fiFI