Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taavetti

Pekka Rautio

Lappeenranta, Savitaipale, Lemi, Taavetti ja Luumäki

Etelä-Karjalasta löytyy mies, joka taitaa niin laitureiden myynnin kuin teatterilavalla esiintymisen. Pekka Raution otetta asiakaspalveluun ja elämään ei voi kuin ihailla; kun mittarissa on 63 vuotta niin korkea ammattitaito työssä näkyy. Toisaalta kun hänen puhettaan kuuntelee niin intohimo harrastusteatteria kohtaan kuuluu. Sen tiimoilta miestä voi nähdä eri kokoonpanoissa eri puolille Etelä-Karjalaa, kuten Kotkaniemessä, P. E. Svinhufvudin kotimuseolla. Yliliikenevä aika hänellä kuluukin sitten Saimaan rannalla rentoutuen -kuinkas muuten, kun Järvi-Suomen sydämessä ollaan.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?
”Pitkän linjan tekijä olen, yrittäjyyttä takana jo 25 vuotta. Kaupallisen alan koulutus pohjalta löytyy. Asiakaspalvelu ja ihmisten kanssa toimiminen on tuttuakin tutumpaa. Vähittäis- ja huonekalukauppapuolella olin yrittäjänä pitkään. Sitten möin sen yrityksen pois ja 3 vuotta sitten perustin tämän yrityksen, Rau-Kem Oy:n.”

”Rau-Kem Oy on täyden palvelun energian säästämisen erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset LVI- ja lämmitysratkaisut, aurinkosähköjärjestelmät, kalusteita ja paljon muuta. Lappeenrannassa sijaitsevaan kivijalkaliikkeeseemme kun asiakas astuu, niin halutessaan hän saa meiltä hyvin valmiin paketin. Savorakin laiturit on juuri tulleet tarjontaamme hienona lisänä mukaan.”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Tärkeintä on kuunnella asiakasta, kuulla hänen tarpeensa ja lähteä sitä kautta rakentamaan ratkaisua. Pitää olla hyvin avoimin korvin liikkeellä ja kuulla asiakkaan oma ajatus. Yhteyttä ottaessaan hänellä on aina jokin ongelma, ja on myyjän tehtävä pyrkiä siihen ongelmaan löytämään paras mahdollinen ratkaisu. ”

”Hyvää palautetta olemme toiminnastamme ja tavoistamme asiakkailtamme saaneet. Siksi uskallankin sanoa, että myyntiosaamisessa ja asiakaspalvelussa olemme aika korkealla.”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Arvostan sitä, että Savorak Laiturit yrityksenä ei ole pelkkä mökkilaiturien tekijä vaan heiltä löytyy tuotteita ja osaamista kaikkein vaativimpaankin käyttöön laitureiden alalla. Heidän laiturinsa on yksiä Suomen parhaita laitureita. Laatutuote, yksinkertaisesti sanottuna.”

Yhteystiedot

Pekka Rautio
Puh. 050 306 3611
pekka.rautio@raukem.fi

Lisäksi tällä alueella toimivat jälleenmyyjinä Rau-Kemin

Jari Myllärinen
Puh. 044 240 8694
jari.myllarinen@raukem.fi

Janne Liikka (asennukset ja rantakatselmukset)
Puh. 040 709 9508
janne.liikka@gmail.com

Rau-Kem Oy
Eteläkatu 8, 53500 Lappeenranta
www.raukem.fi/

Savorakin esittelylaitureita löydät Rau-Kemin pihasta osoitteesta Eteläkatu 8, 53500 Lappeenranta. Tarkempaa esittelyä kaivatessasi soittele etukäteen Pekalle!

fiFI