Sään kuin sään kestävä Savorakin Betoniponttonilaituri

Sään kuin sään kestävä Savorakin Betoniponttonilaituri

Betoniponttonilaiturimme on tehty kestämään kesän myrskyt ja talven jäät, ja sen mukaisesti sen valmistuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja.

Betoniponttonilaituri on varma ja huoleton ratkaisu moneen rantaan, avonaisemmillekin vesille. Tämän laiturimallimme kestävyydestä kertoo paljon sen rakenteellinen kestoikä. Se on on 50-100 vuotta!

Savorakin betoniponttonilaiturin yksi suurin vahvuus on nimenomaan sen betoniponttonit. Ne valmistamme muovikuitua sisältävästä K-45 erikoisbetonista, mikä takaa ponttoneille pitkän eliniän myös merivedessä. Toiseksi tämän laiturimallimme vahvuus on ponttonien ulottuminen laiturin reunasta reunaan. Näin laiturin kansi saadaan pysymään ristimitassa ja kiertojäykkänä.

Monikäyttöisyytensä vuoksi betoniponttonilaituri on hyvä laituri niin mökille, venettä varten, satamalaituriksi tai uimalalaituriksi. Laiturielementtejä voidaan yhdistää rinnakkain, peräkkäin sekä T- ja L- muotoon.

Huom! Betoniponttonilaituri vaatii minimissään noin 1 m vettä alleen.

Betoniponttonilaitureihimme on saatavana kattava lisävaruste- ja pintamateriaali-valikoima; muun muassa suuren kantavuuden Satama- ja Maxi-ponttonit sekä hiilen harmaaksi sävytetty jykevä liimapuuverhous.

Lisäksi tähänkin laiturimalliimme on saatavilla paljon lisävarusteita, kuten uimaportaat, valot, hyppylauta, kaiteet, törmäyssuojat, penkki ja pöytä.

  • Kansikorkeus vedestä 40-60 cm. Kansikorkeus voidaan muokata toiveiden mukaan.
  • Runkopuut 73 mm x 198 mm
  • Kansilauta painekyllästettyä sileää lautaa, 28 mm x 120 mm. Kansimateriaali voi olla vihreää tai ruskeaa painekyllästettyä lautaa, lehtikuusta tai sävytettyä liimapuuta.
  • Betoniponttonin seinämävahvuus 50 mm 
  • Betoni K45, muovikuitu, suola- ja säänrasituksen kestävä
  • Kelluke eps 100, umpisoluinen, vettymä noin 3%
  • Kuumasinkitty verkko, raudoitettuna, kulmat vahvistettu
  • Kiinnityspisteet M20 kuumasinkitty

Asiakkaan kertomaa:

”Kolme vuotta on nyt kokemusta kertynyt Savorakin betoniponttonilaiturista saaripaikassamme. Tyytyväisiä ollaan oltu. Saimaalla kelluva laituri on veden pinnan vaihteluiden vuoksi ihan ehdoton. Laiturimme on ollut täysin huoleton ratkaisu. Savorakin suunnittelu sen toteuttamiseksi oli erittäin hyvä ja toteutus vielä parempi. He ottivat huomioon meidän omat käyttötarpeet ja myöskin sen, että milloin laituri asennettiin; juuri ennen tuloamme mökille kesällä. Laituri on tukeva ja siihen on hyvä kiinnittyä isolla kymppitonnia painavalla veneellämme. Laiturin yksityiskohdista tykätään myös, kuten pollareista ja uimaportaista. Laiturin yhteyteen Savorakin toimesta tehtiin lisäksi terassi ja rakennettiin portaat huvimajallemme. Portaisiin tuli meiltä itseltämme suunnitelma ja idea, minkä Savorak onnistuneesti toteutti . Tuli hemmetin hienot niistäkin!”

– Mikko Simola, kesäasukas, Rantasalmi-

”Aidosti ollaan oltu kyllä tosi tyytyväisiä. Kaikki meni tosi helposti Savorakin kanssa. He kävivät talomme rannassa katsomassa, että millainen laituri siihen sopisi parhaiten. 7 metriä pitkään ja reilu 3 metriä leveään betoniponttonilaituriin sitten päädyttiin. Kun asennuksen aika oli niin ikkunasta me vaan ihailtiin, miten laituri ilmestyi rantaan vain muutamassa tunnissa. Se ei notku eikä nitise. Laituri on myös hirmu tukeva ja vakaa. Sisäänvedetysti rakennetut uimaportaat on hirmu kätevät myös. Matkavene meillä on laiturissamme kiinni ja hyvin se siinä pysyy. Verrattuna kiinteeseen laituriin niin tällainen kelluva on tosi helppohoitoinen. Tykätty ollaan. Se jäi vain harmittamaan, että hyppylauta olisi laituriin kannattanut ottaa jo heti alussa. Se tullaan laituriimme vielä hankkimaan!”  

– Antti Tuokko, Kuopio-

Lue 7 seikkaa, miksi me uskomme Savorakin laiturin olevan paras valinta rantaasi!

SaunaMökkiBetoniPutkiMassiivi
Suojaisille vesille
Avoimille vesille
Merenrantaan
Talvehtii vedessä
Uimalaituriksi
Veneen kiinnitykseen
Sisältää kävelysillankylläkylläkylläkyllä
Hinnat alkaen950 €2690 €3 890 €5 150 €8 890 €

Lue asiakaskokemustarina helsinkiläisen Veturimiesten liiton Helsingin osaston Savorakin betoniponttonilaiturista: ”Kotimainen ja kestävä laituri monipuoliseen käyttöön”

”Lue asiakaskokemustarina savonlinnalaisen Ikoinniemi-Ritosaaren Osakaskunnan Savorakin betoniponttonilaiturista: ”Tukeva runkorakenne ja hyvä ulkonäkö sai kiitosta”

Käytä hyväksesi ilmainen rantakatselmusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen sekä laiturinmyyjän asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista sekä harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan.  Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Sinua lähimmän Savorak Laitureiden jälleenmyyjän ja hänen suorat yhteystietonsa löydät täältä!

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa ja lähettää meille asiasi oheisen yhteydenottolomakkeen avulla.

Tutustu betoniponttonilaiturimallimme ohella myös muihin Savorakin laiturimalleihin:

Kevyen kesäinen Savorakin Saunalaituri

Savorakin Mökkilaituri – Terassi vetten päällä

Sään kuin sään kestävä Savorakin Betoniponttonilaituri

Moneen muuntuva Savorakin Putkiponttonilaituri

Vankka ja kaunis Savorakin Massiivilaituri

Satama- ja uimalalaiturit & muut isommat laiturikokonaisuudet