Vankka & kaunis Savorakin Massiivilaituri

Vankka & kaunis Savorakin Massiivilaituri

Massiivimallisto on Savorakin suurin ylpeydenaihe. Sanomme sen olevan Savorakin laitureiden aatelia.

Massiiviponttonilaiturimme valmistetaan Rantasalmen tehtaallamme raskasponttoniperiaatteella, eli laiturin koko pinta-ala on suurta massiivista betoniponttonia. Rakenne antaa massiivilaiturille erittäin hyvän vakauden myös haastavissa meriolosuhteissa tai suurien veneiden rantautumisessa.

Savorakin massiivimallistoon kuuluvat Massiiviponttonilaiturit ja Huvila-massiivilaiturit.  Näistä kahdesta massiiviponttonilaituri on jykevämpi. Siksi Huvila-massiivin voidaankin sanoa olevan sen ”pikkuveli” ollen kaiken kaikkiaan isoa veljeään kevyempi, vaikkakin laiturin rakenne sinällään on sama.

Ero betoniponttonilaiturin ja massiivilaiturin välillä tulee taas siitä, että massiiveissa ponttoni on yhtenäinen, betoniponttonilaitureissa taas betoniponttoneja on monia.

  • Massiiviponttonilaiturin kansikorkeus vedestä on 55-105 cm. Sitä voidaan muokata toiveiden mukaan. Huvila-massiivin kansikorkeus on 55 cm.
  • Massiiviponttonilaiturin kansi voi olla betonia tai puuta. Huvila-massiivissa kansi on aina puuta. Mitat 73 mm x 198 mm kummassakin. 
  • Kansilauta kummassakin mallissa painekyllästettyä, sileää lautaa, 28 mm x 120 mm. Kansimateriaali voi olla vihreää tai ruskeaa painekyllästettyä lautaa, lehtikuusta tai sävytettyä liimapuuta.

Betoniponttonin rakenne massiivilaiturissa:

  • kelluke eps 100, umpisoluinen, vettymä noin 3%
  • kuumasinkitty verkko, kehäraudat 
  • kiinnityspisteet M20 kuumasinkitty
  • betoni K45, muovikuitu, suola- ja säänrasituksen kestäväAnkkurointikaivot tehty riittävän isoksi, myös asentajaystävälliset

Lue 7 seikkaa, miksi me uskomme Savorakin laiturin olevan paras valinta rantaasi!

SaunaMökkiBetoniPutkiMassiivi
Suojaisille vesille
Avoimille vesille
Merenrantaan
Talvehtii vedessä
Uimalaituriksi
Veneen kiinnitykseen
Sisältää kävelysillankylläkylläkylläkyllä
Hinnat alkaen950 €2690 €3 890 €5 150 €8 890 €

Lue asiakaskokemustarina savonlinnalaisen vierasvenesataman VS-Marinin Savorakin toimittamasta massiiviponttonilaiturista: ”Hinta-laatusuhteeltaan parhain”

Käytä hyväksesi ilmainen rantakatselmusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen sekä laiturinmyyjän asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista sekä harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan.  Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Sinua lähimmän Savorak Laitureiden jälleenmyyjän ja hänen suorat yhteystietonsa löydät täältä!

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa ja lähettää meille asiasi oheisen yhteydenottolomakkeen avulla.

Tutustu massiivilaiturimallimme ohella myös muihin Savorakin laiturimalleihin:

Kevyen kesäinen Savorakin Saunalaituri

Savorakin Mökkilaituri – Terassi vetten päällä

Sään kuin sään kestävä Savorakin Betoniponttonilaituri

Moneen muuntuva Savorakin Putkiponttonilaituri

Vankka ja kaunis Savorakin Massiivilaituri

Satama- ja uimalalaiturit & muut isommat laiturikokonaisuudet