Savorakin Mökkilaituri – Terassi vetten päällä

Savorakin Mökkilaituri – Terassi vetten päällä

Savorakin mökkilaituri on muiden laiturimalliemme tavoin niin laadukasta tekoa, että sen voi jättää talveksi veteen. Mökkilaituri-sarjaan on saatavilla paljon lisävarusteita, kuten uimaportaat, valot, hyppylauta, kaiteet, törmäyssuojat, penkki ja pöytä. Myös lehtikuusiverhoilun teko onnistuu halutessasi – se on mökkilaituriisi sekä ekologinen että näyttävä vaihtoehto.

Mökkilaituri on sopiva vaihtoehto, kun on tarvetta suuremmalle terassimaiselle oleskelu- ja uimalaiturille sekä veneen kiinnitykseen.

Savorakin mökkilaitureita on P- ja L- malleja.

 • P-mallissa ponttoneina toimivat putkiponttonit. Näiden laitureiden hinnat ovat alkaen 2690 €.
 • Mökkilaituri L:ssä taas ponttoneina toimivat laatikkoponttonit. L-mallin laitureiden hinnat on alkaen 3790 €.

Seuraavassa kumpikin mökkilaiturimallimme tarkemmin esiteltynä:

Savorakin Mökkilaituri P on yksi suosituimmmista laitureistamme

Savorakin Mökkilaituri P on hyvin monikäyttäinen soveltuen niin mökki- ja venelaituriksi kuin uimala-laituriksi. Lisäksi se toimii hyvin myöskin matalien rantojen laiturina sekä kovassa aallokossa.

Mökkilaituri P:n yksi suosion salaisuus on viimeistelty esteettisyys ja kylkiverhoilu, jonka avulla lautojen päät peittyy.

Mökkilaituri P:n vahvuus on myös hyvä reunakantavuus – kiitos yhtenäisinä laiturin reunasta reunaan ulottuvien putkiponttonien.

 • Kansikorkeus vedestä noin 40cm
 • Runkopuut 48 mm x 148 mm
 • Kansilauta painekyllästettyä, sileää lautaa, 28 mm x 120 mm 
 • Kansimateriaali voi olla vihreää tai ruskeaa painekyllästettyä lautaa, lehtikuusta tai sävytettyä liimapuuta
 • Ponttonin halkaisija 400 mm (reunakantavuus 115 kg) , seinämä 9,8; umpiseinä, ei kerrosmateriaali
 • Putkiponttonit, joiden materiaalina PE-HD  (korkeatiheyksinen polyeteeni). Se on samea, kova ja kestävä, mutta samalla joustava muovityyppi, jolla on hyvä iskunkestävyys kylmissäkin lämpötiloissa.
 • Ponttonit kiinnitämme puurunkoon muovikorvakkeilla, mikä tarkoittaa ettei vedessä ole osia, jotka ajan myötä ruostuisivat.
 • Poikittaisrunko Mökkilaituri P:n saatavana myös teräspoikkirungolla. Teräs lisää kiertojäykkyyttä lisäten laiturin kestävyyttä.

Savorak Mökkilaituri L

Mökkilaituri L:ssä ponttoneina toimivat laatikkoponttonit ja sen reunakantavuus ei sen vuoksi ole niin hyvä kuin mökkilaituri P:n. Mökkilaituri L:ssä ei myöskään ole kylkiverhousta, joten se ei ole niin viimeistelty kuin Mökkilaituri P. Laatikkoponttoneilla on oma kannattajajoukkonsa ja niinhän sitä sanotaan, että makuasioista ei voi kiistellä. Siksi halutessasi mielellämme valmistamme sinulle myös laadukkaan laatikkoponttonimökkilaiturin!

Mökkilaituri P:tä korkeampi hinta L-mallissa selittyy sillä, että laiturin saamiseksi vakaaksi ja kestäväksi laiturin rungon tulee olla jykevämpi verrattuna P-mallin mökkilaituriin.

 • Kansikorkeus vedestä 45 cm 
 • Runkopuut 73 mm x 198 mm
 • Kansilauta painekyllästettyä sileää lautaa, 28 mm x 120 mm. Kansimateriaali voi olla vihreää tai ruskeaa painekyllästettyä lautaa tai lehtikuusta
 • Ponttoni 250L, eps täytetty

Lue tästä 7 seikkaa, miksi me uskomme, että Savorakin laituri on paras valinta rantaasi!

SaunaMökkiBetoniPutkiMassiivi
Suojaisille vesille
Avoimille vesille
Merenrantaan
Talvehtii vedessä
Uimalaituriksi
Veneen kiinnitykseen
Sisältää kävelysillankylläkylläkylläkyllä
Hinnat alkaen950 €2690 €3 890 €5 150 €8 890 €

Lue asiakaskokemustarina helsinkiläisen asiakkaamme Punkaharjun mökilleen tekemästä mökkilaiturista: ”Yksinkertaisesti tyylikäs ja toimiva mökkilaituri”

Käytä hyväksesi ilmainen rantakatselmusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen sekä laiturinmyyjän asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista sekä harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan.  Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Sinua lähimmän Savorak Laitureiden jälleenmyyjän ja hänen suorat yhteystietonsa löydät täältä!

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa ja lähettää meille asiasi oheisen yhteydenottolomakkeen avulla.

Tutustu mökkilaiturimallimme ohella myös muihin Savorakin laiturimalleihin:

Kevyen kesäinen Savorakin Saunalaituri

Sään kuin sään kestävä Savorakin Betoniponttonilaituri

Moneen muuntuva Savorakin Putkiponttonilaituri

Vankka ja kaunis Savorakin Massiivilaituri

Satama- ja uimalalaiturit & muut isommat laiturikokonaisuudet