Savorakin moneen muuntuva Putkiponttonilaituri

Savorakin moneen muuntuva Putkiponttonilaituri

Putkiponttonilaiturimme on suosittu laiturimalli kestävyytensä, vakautensa ja helppohoitoisuutensa takia. Se soveltuu erinomaisesti matalimpiin rantoihin ja toimii myös kovassa aallokossa. Monikäyttöisyytensä vuoksi se on hyvä laituri niin mökille, venettä varten, satamalaituriksi tai uimalalaituriksi. Putkiponttonilaitureihin on saatavilla paljon lisävarusteita, kuten uimaportaat, valot, hyppylauta, kaiteet, törmäyssuojat, penkki ja pöytä.

Putkiponttonilaituri on sopiva vaihtoehto, kun on tarvetta isomman veneen kiinnittymiselle, rannassa on haastavat jääolosuhteet tai laiturin reunakantavuuden halutaan olevan mahdollisimman hyvä.

Putkiponttonilaiturimme yksi suurimmista vahvuuksista on teräksinen poikittaisrunko, mikä lisää laiturin kiertojäykkyyttä. Toiseksi laituri on viimeistelty ja esteettisesti miellyttävä – kiitos kylkiverhouksen, jonka ansiosta lautojen päät peittyvät näkyvistä. Kolmanneksi laiturin reunakantavuus on hyvä, koska ponttoneina toimii putkiponttonit, jotka ulottuvat yhtenäisinä laiturin reunasta reunaan.

Huom! Putkiponttonilaituri vaatii alleen minimissään 0,5 m vettä.

Putkiponttonilaitureista valmistetaan suuria satamalaitureita. Näitä laiturielementtejä voidaan yhdistää rinnakkain, peräkkäin sekä T- ja L-muotoon.

  • Kansikorkeus vedestä, 50-80cm. Kansikorkeus voidaan muokata toiveiden mukaan.
  • Kaikki runkopuut 73 mm x 198 mm. Reunoissa puut ovat tuplana päällekkäin, mikä tekee laiturista aina kestävämmän.
  • Kansilauta on painekyllästettyä, sileää lautaa; 28 mm x 120 mm. Kansimateriaali voi olla vihreää tai ruskeaa painekyllästettyä lautaa, lehtikuusta tai sävytettyä liimapuuta.
  • Ponttonin halkaisija 500mm (reunakantavuus 175 kg / m), seinämä 12,3, umpiseinä, ei kerrosmateriaali. Ponttonin halkaisija voi olla myös 560 mm tai 630 mm.
  • Putkiponttonit, joiden materiaalina PE-HD  (korkeatiheyksinen polyeteeni). Se on samea, kova ja kestävä, mutta samalla joustava muovityyppi, jolla on hyvä iskunkestävyys kylmissäkin lämpötiloissa.
  • Ponttonit kiinnitämme puurunkoon muovikorvakkeilla, mikä tarkoittaa ettei vedessä ole osia, jotka ajan myötä ruostuisivat.

Lue 7 seikkaa, miksi me uskomme, että Savorakin laituri on paras valinta rantaasi!

SaunaMökkiBetoniPutkiMassiivi
Suojaisille vesille
Avoimille vesille
Merenrantaan
Talvehtii vedessä
Uimalaituriksi
Veneen kiinnitykseen
Sisältää kävelysillankylläkylläkylläkyllä
Hinnat alkaen950 €2690 €3 890 €5 150 €8 890 €

Lue asiakaskokemustarina näyttelijä Jarmo Mäkisestä ja hänen perheensä Savorakin putkiponttonilaiturista: ”Näissä on laatua, kestävyyttä ja käyttömukavuutta todella paljon, ja tää sitä paitsi istuu tähän maisemaan!

Lue asiakaskokemustarina kuopiolaisen Nonna Heiskasen ja hänen perheensä Savorakin putkiponttonilaiturista: ”Laituri on vielä parempi kuin olin ajatellut”

Käytä hyväksesi ilmainen rantakatsemusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen sekä laiturinmyyjän asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista sekä harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan.  Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Sinua lähimmän Savorak Laitureiden jälleenmyyjän ja hänen suorat yhteystietonsa löydät täältä!

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa ja lähettää meille asiasi oheisen yhteydenottolomakkeen avulla.

Tutustu putkiponttonilaiturimallimme ohella myös muihin Savorakin laiturimalleihin:

Kevyen kesäinen Savorakin Saunalaituri

Savorakin Mökkilaituri – Terassi vetten päällä

Sään kuin sään kestävä Savorakin Betoniponttonilaituri

Vankka ja kaunis Savorakin Massiivilaituri

Satama- ja uimalalaiturit & muut isommat laiturikokonaisuudet