1. Rantakatselmus

Kun laiturin hankkiminen on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä. Lähin laiturimyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri kohteeseen. Samalla käydään läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot.

Laiturimalli on paras silloin, kun se huomioi käyttäjänsä tarpeet sekä rannan muodot, syvyyden ja tuuliolosuhteet. Kevyimpiä saunalaitureita lukuunottamatta voit saada kaikkiin laiturimalleihimme paljon lisävarusteita, kuten kääntyvät uimaportaat, valot, kaiteet, törmäyssuojat,
penkin ja hyppylaudan.

2. Laiturin valinta

 

Laiturivalinnan jälkeen jälleenmyyjämme tekee sinulle tarjouksen, jota tarkennetaan tarvittaessa.  Valinnan jälkeen sovimme toimitusaikataulun ja tilaus lähetetään Rantasalmen tehtaallemme, jossa laiturisi valmistuu käsityönä.

Rahoitus

Mahdollisuus Joustorahoitukseen. Kysy lisää!

3. Laiturin toimitus

Laituri toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna aina pöytiä, penkkejä, uimaportaita ja mitä tahansa muita varusteluja myöden. Jokainen toimitus on viety loppuun asti ja varmistettu, että paketista löytyy kaikki se, mitä olet tilannutkin.

Myös laiturin asennustarvikkeet sisältyvät toimitukseen, mikäli et halua asennuspalvelua meiltä. Halutessasi asennamme laiturin puolestasi. Voit myös hoitaa työn itse, jolloin saat toimituksessa kaikki tarvittavat tarvikkeet onnistuneeseen asennukseen.

Savorakin laituri on kovaa tekoa ja siten se talvehtii huolettomasti vedessä. Tähän laatuvalintaan voit luottaa, sillä se kestää niin tuiskut ja tuulet kuin pakkaset ja paisteetkin!

Huoltopalvelu

Voit luottaa apuumme vielä sen jälkeenkin, kun olet jo ottanut laiturin käyttöösi. Huoltopalvelumme hoitaa esimerkiksi laituriketjujen vaihdot ja säädöt sekä muut huoltotyöt. Annamme lisäksi vinkkejä, miten saat laiturin pysymään hyvänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi uimaportaat kannattaa nostaa vedestä ja kävelysilta irrottaa saranoistaan talven ajaksi, myös puuosat on syytä öljytä säännöllisesti.

Huolto suoritetaan aina erillistä korvausta vastaan.