Savorak Laiturit tehdastiimi

Me käsin teemme Savorakin laiturisi Rantasalmella Itä-Suomessa!

Saanemme esitellä Rantasalmen tehdastiimimme.

Tulee laituritilaus meille mistä päin Suomea tahansa, tapahtuu kotimaisen & käsintehdyn Savorakin laiturisi valmistus seuraavien yhdeksän miehemme toimesta Saimaalla, Rantasalmella.

Tehdastiimimme lisäksi meitä täydentää koko maan kattava parinkymmenen jälleenmyyjämme verkosto. Heidän avullaan pystyt saamaan oman Savorakin laiturisi minne päin maatamme tahansa – vaikka Ruotsiinkin.

Tässäpä lyhykäisyydessään esiteltynä tehtaamme laitureiden valmistuksen ammattilaiset!

TOMI KOKKONEN, Yrittäjämme. Kova mies tekemään töitä ja vielä kovempi visioimaan tulevaa. Huolehtivainen myös – yrittäjä, joka ei unohda kiireenkään keskellä kysyä vieraalta, jotta ”Haluaisitko kahvia?”

Kaiken muun lisäksi Tomi on Savonlinnan & Rantasalmen alueen jälleenmyyjämme. Lisää hänestä voit lukea täältä.

TAISTO KOKKONEN, pitkän linjan ammattilainen. Elämänkokemuksen kuulee jo kilometrin päähän, saati näkee, että työ kuin työ on hänellä hallussa ja hoituu. Tarkka ja rauhallinen -ihailla vaan voi.
EERO KOKKONEN. Jos tehtaaseemme astelet sisään, niin Eero suurella todennäköisyydellä on ensimmäinen, joka tulee sinulle jotain sanomaan. Huumorintajuinen, sosiaalinen ja nokkela mies. Hänen taitavista käsistään on monet laiturimme maailmalle lähteneet.
HANNU-PEKKA VELLONEN. Kuvauspäivänämme hän oli lomalla rakentamassa perheelleen taloa. Tuo tieto riittäneekin kertomaan Hannu-Pekasta oleellisen. Huolehtiva ja hyvä mies. Ammattilainen isolla A:lla. Respect.
MARKKU HUKKANEN. Jos pitäisi yksi sana valita niin ”leppoisa” kuvaa tätä miestä hyvin. Hänen kanssaan on helppo olla ja tulla juttuun. Toisaalta työnjälki kertoo, että huolellisuutta niin ikään löytyy hänen näpeistään paljon.
MIKA HUKKANEN. Hän ei ole vielä pitkään ollut meillä töissä, mutta hyvin on porukkaan solahtanut ja laitureiden valmistukseen liittyvät työt ottanut haltuun – ammattimies kun on. Ei tee itsestään numeroa, vaan keskittää mieluummin energiansa oleelliseen eli laadukkaiden laitureiden valmistukseen.
JANI NIIRANEN. Tämä mies osaa tarttua toimeen ja on nopea liikkeissään. Vitsikäskin vielä. Ilman Jania olisi iso aukko Savorakin tehdastiimissä ja laitureidemme teossa.
EVERT SALMI. Tämä nuori mies on kesätyöntekijöistämme nuorin. Tarkka työstään ja hyvä niin. Hänen kaltaisiaan tarvitaan!
VILI KOKKONEN. Hän on toinen kesätyöntekijämme. Vilillä on asiantuntevasti kaikki sähköhommat hallussa. Hän tuo niin ikään arvokkaan lisän tehdastiimiimme.
MARI PENNANEN. Mitäpä olisi tiimi ilman yhtä naispuolista. Mari tekee työtänsä Punkaharjulta käsin, mutta käy tehtaalla pyörähtämässä aina tarpeen vaatiessa. Hän vastaa ja kehittää Savorak Laitureiden viestintää ja vastaa myöskin yrityksen sosiaalisen median julkaisuista.

”Yhteisesti haluamme sanoa, että meillä on ilo olla valmistamassa tai uudistamassa myös sinun rantapaikkasi laituria, jos sellaiselle työlle ilmenee tarvetta!”

Lämpimin terveisin: Tomi, Taisto, Eero, Hannu-Pekka, Markku, Mika, Jani, Evert, Vili & Mari

Lue läpi 7 syytä, miksi meidän mielestä Savorakin laatulaituri on paras valinta myöskin sinulle!

Tutustu tarkemmin käsintehtyihin & kotimaisiin eri laiturimalleihimme:

Kevyen kesäinen Savorakin Saunalaituri

Savorakin Mökkilaituri – Terassi vetten päällä

Sään kuin sään kestävä Savorakin Betoniponttonilaituri

Moneen muuntuva Savorakin Putkiponttonilaituri

Vankka ja kaunis Savorakin Massiivilaituri

Satama- ja uimalalaiturit & muut isommat laiturikokonaisuudet

KLIKKAA SELAILEMAAN SAVORAK LAITURIT 2019 -DIGIESITETTÄ!