Savorakin satamalaiturit, vierasvenesatamat, uimalat ja muut suuremmat kohteet

Suuremmat satamalaiturit, vierasvenesatamat, uimalat hyppytorneineen – Onnistuu!

Onko taloyhtiösi, organisaatiosi, kuntasi tai kaupunkisi vailla laituria tai satamaa? Yksityiset kuluttajat ovat tärkeä asiakasryhmämme, mutta yhtä lailla ovat julkisen puolet eri tahot ja yritykset. Meillä on erikoistunutta osaamista myös suurempien kohteiden kokonaisvaltaiseen rakentamiseen, ja yhteistyökumppaneidemme turvin meidän kautta onnistuvat myös laajemmat rantarakentamisprojektit.

Asiakkaan kertomaa:

”Tarjouksia pyydettiin purjehdusseuran satamalaituriprojektiimme muutamilta eri laiturinvalmistajalta. Niiden joukosta Savorak sitten valikoitui. Projekti kokonaisuudessaan meni hyvin. Meillä oli visio, mutta Savorakilta tuli sitten ehdotuksia, miten paras mahdollinen loppuratkaisu saavutettaisiin. Kaikki tuli ajallaan, laiturin asennus meni moitteettomasti ja Savorakin miehet pitivät kaiken minkä lupasivat. Kokonaisuushan siis sisälsi putkiponttonielementeistä rakennetun yhden 40 metrin vierasvenelaiturin poijukiinnityksineen, yhden 40 metrin laivalaiturin kylkikiinnitysmahdolllisuudella ja yhden rannansuuntaisesti rakennetun 40 metriä pitkän laivalaituri niin ikään kylkikiinnitysmahdollisuudella. Laajuutta projektilla oli, mutta kuten sanoin niin hienosti Savorak hommansa hoiti ja tyytyväisiä olemme.” 

-Pekka Jaakkola, Kommodori, Lahden purjehdusseura-

Katso täältä lähin Savorak Laitureiden jälleenmyyjäsi, ota häneen yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa ja lähettää meille asiasi oheisen yhteydenottolomakkeen avulla.

Käytä hyväksesi ilmainen rantakatselmusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen sekä laiturinmyyjän asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista sekä harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan.  Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Lue tästä 7 seikkaa, miksi me uskomme Savorakin laiturin olevan paras valinta rantaasi!

Tutustu eri Savorak-laiturimalleihin:

Kevyen kesäinen Savorakin Saunalaituri

Savorakin Mökkilaituri – Terassi vetten päällä

Sään kuin sään kestävä Savorakin Betoniponttonilaituri

Moneen muuntuva Savorakin Putkiponttonilaituri

Vankka ja kaunis Savorakin Massiivilaituri

Satama- ja uimalalaiturit & muut isommat laiturikokonaisuudet