Pohjois-Karjalan ja Joensuun alueella sinua palvelee Jorma Kekäläinen

Savorak Laiturit jälleenmyynti: Pohjois-Karjalan ja Joensuun alueella sinua palvelee Jorma Kekäläinen

Kesällä kalastus ja moottoripyöräily sekä syksyllä metsästys. Pohjois-Karjalan luonto lumoaa harrastusmahdollisuuksillaan ja vesistöistä Pyhäselkä ja Höytiäinen riittävät Jorma Kekäläiselle – yhdelle Savorakin kokeneimmista jälleenmyyjistä. Karjalaista ihmisläheisyyttä ja rentoutta on hänellä selkeästi veressä – niin ystävällisen puhelias ja lupsakka on Jorman tapa olla ja rupatella ihmisten kanssa. Eikä energia hänellä lopu laitureihin ja harrastuksiin, vaan sitä piisaa myöskin oman kotikunnan, Kontiolahden, asioiden hoitoon ja eteenpäinviemiseen.

Mikä on oma taustasi & osaamispohja laitureiden myyntiin?
”Olen metsäalan ammattilainen. Aikoinaan toimin metsänhoidon neuvojana ja metsätyön johtajana. Sen jälkeen työskentelin Venäjältä raakapuun ja sahatavaran tuonnin parissa. Lisäksi olin viemässä raakapuuta Itävaltaan. Sitten perustin oman yrityksen. Sen alaa oli alkuksi piha- ja viherrakentaminen, mikä laajeni sitten Savorakin laitureihin. Nyt on yli 20 vuotta jo yrittäjyyttä itsellä takana. Siitä vajaa 10 vuotta on Savorakin laitureita tullut jällleenmyytyä. Tykännyt olen!”

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Oma henkilökohtainen suosikkilaiturini on 3,5 metriä x 6 metriä oleva betoniponttonilaituri. Siihen myöskin asiakkaani ovat olleet todella tyytyväisiä; on kehuttu, miten laituriin on veneellä tukeva kiinnittyä eikä laituri heilu kovallakaan tuulella taikka asteli sillä sitten miten monta ihmistä tahansa. Turhaan se ei ole parhaiten myyvä laituri tällä alueella.”

Juukaan kesällä 2018 asennettu 3,15 m x 6,0 m betoniponttonilaituri

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?

”Sanon aina, että rantaan kun asiakkaan kanssa mennään hänen laituria suunnittelemaan ja paikkaa katsastamaan niin siellä ei pidä olla kiire. Pitää kuunnella hyvin tarkkaan, mitä toisella on mielessä ja asialle pitää antaa aikaa ja siihen paneutua, että paras laituriratkaisu hänelle löydetään.

”Myyjän tärkeä tehtävä on myöskin tuoda esille, jos asiakas ei tiedosta jotain haasteellista asiaa tai seikkaa omissa laiturisuunnitelmissaan. Sen lisäksi, että asian nostaa keskusteluun, pitää myöskin osata perustella ja esittää ratkaisu haasteen poistamiseen ja kiertämiseen niin, että lopputulos on tarpeita vastaava ja hyvä kaikin puolin.”

”Moni asiakas on tullut kiittämään, jotta ”Jorma, sie oot miettiny tätä asiaa ja paneutunut parhaan mahdollisen laiturin saantiin meille.” Ne palautteet on tuntuneet hyvälle ja kannustanut omassa työssä eteenpäin.

Asiakkaiden sanomaa:

”Olin todella positiviisesti yllättynyt Savorak Laitureiden betoniponttonilaiturin tanakkuudesta, ja siitä miten nopeasti Kekäläisen Jorma pystyi ratkaisemaan millainen laituri kivikkoiseen rantaamme oli paras sekä järjestämään sen toimituksen ja asennuksen paikan päälle.”

-Pekka Kettunen, hoitokotiyrittäjä ja kunnallisneuvos-

Ota yhteyttä Jormaan – Joensuun ja Pohjois-Karjalan jälleenmyyjäämme:

Jorma Kekäläinen
Puh. 0400 379 491
lesconsult@luukku.com
***
Lesconsult Oy
Pirkkasentie 1 B, 80710 Lehmo
www.lesconsult.fi


Pohjois-Karjalasta Savorakin esittelylaitureita löydät seuraavista paikoista:

Palvelutalo Kotiranta, esteetön laituri, Välskärintie 9, 81200 Eno

Lomahuvila Joukiisenranta, Luhtapohjantie 390, 81200 Eno

4H:n pitämä kesäkahvila Kontiolahden Paiholanrannassa. Tarkemmat ajo-ohjeet soittele tarvittaessa Jormalta!

Kotiranta
Joukiisenranta
Paiholanranta

LUE 7 SEIKKAA, MIKSI SAVORAKIN LAITURI ON PARAS VALINTA RANTAASI

Klikkaa selailemaan Savorak Laiturit -digiesitettä.