Nauvo, Parainen, Korppoo & Houtskari -alueella sinua palvelee Mikael Asplund

Savorak Laiturit jälleenmyynti: Nauvo, Parainen, Korppoo & Houtskari -alueella sinua palvelee Mikael Asplund

Vaikka tämä Nauvosta kotoisin oleva mies on 5-lapsisen perheen isä, niin yrittäjyyden ja laitureiden myynnin ohella hän ehtii ja jaksaa harrastaa vielä saaristoluonnossa liikkumista, veneilyä, sukellusta, puutöitä talvella sekä kunnostaa moottoripyöriä ja vanhoja mopoja. Hitaampaa saattaisi vaikkapa heikottaakin, mutta Mikael ei toiminnan miehenä tekemistä pelkää.

Mikä on oma taustasi & osaamisesi laitureiden myyntiin?
”Merikapteeni olen pohjakoulutukseltani ja merellä olin töissä pitkään. Merenkulkulaitoksellakin. Isällä on aina ollut rakennusfrima ja meritöistä kun olin vapaalla niin työskentelin sitten aina sielläkin. Hän kun jäi eläkkeelle, niin minusta tuli yrittäjä, viitisen vuotta sitten. ”

Yritykseni, Saariston mökkipalvelut, toiminta-alueena on Turunmaan saaristo. Siellä rakennamme mökkejä, terasseja ja laitureita. Lisäksi teemme merikuljetuksia, kaivuutöitä, polttopuiden kuljetusta ja sukellusta. Kaadamme myöskin vaikka puita, jos sille on tarvetta.” 

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?
”Erittäin hyvälaatuisia laitureita ovat. Rantasalmen tehtaankin kanssa yhteistyö toimii hyvin, mitä arvostan. Koskaan ei ole toimituksista puuttunut mitään tavaroita, kaikki on aina valmiina ja siksi Savorakin laituri onkin nopea asentaa. Ero on valtava muihin laitureihin. Kolmatta vuotta Savorakin laitureita jälleenmyyn eikä ole aiettakaan lopettaa. ”

Mitä näet tärkeimmäksi, kun asiakas ottaa laituritarpeissa sinuun yhteyttä?
”Mahdollisimman hyvin pyritään asiakkaat aina palvelemaan. Omana yhtenä vahvuutena on, että pystyn palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin ruotsiksi. Toiminta-alue yritykselläni on niin laaja, että se vaikeuttaa osin rantakatselmusten tekoa kun paikan päälle meno saattaa kestää pari päivää. Mutta tyytyväisiä ovat asiakkaat olleet. Erityisesti moni on ollut positiivisesti yllättynyt nimenomaan laiturin asennustyön nopeudesta.”

Ota yhteyttä Mikaeliin – Nauvon, Paraisten, Korppoon ja Houtskarin jälleenmyyjäämme:

Mikael Asplund
Puh. 0404813995
asplund.mikael@gmail.com
***
Saariston Mökkipalvelut
www.saaristonmokkipalvelut.fi
Facebook
Instagram


Savorakin esittelylaiturin löydät tältä alueelta Praktia rautakaupan pihasta osoitteesta Runeberginkatu 1 sekä Nauvosta Saaristotien varresta. Jos kaipaat tarkempaa laituriesittelyä niin soittele Mikaelille etukäteen jotta voitte sopia tapaamisesta!

LUE 7 SEIKKAA, MIKSI SAVORAKIN LAITURI ON PARAS VALINTA RANTAASI

Klikkaa selailemaan Savorak Laiturit -digiesitettä.