Sju skäl att välja Savorak bryggan

Några av oss kan bygga något slags brygga. Men det krävs mycket mera om man vill bygga stabil och nötningsbeständig brygga. Bryggan som ser bra ut, är gjorts ovanpå det sista och kan också klara dom tuffaste förhållanden. Detta krävs tekniskt kunnande, praktisk erfarenhet samt den så kallade tysta kunskapen inom området.

Under åren har vi inriktat oss på att utveckla de bästa bryggorna inom marknaden. Vi känner till både sjö- och havförhållanden. Praktisk erfarenhet och inlärning, systematisk produktutveckling, högklassiga material samt feedback från kunder borgar för Savorak bryggan.

1) Slät däckbräda är hållbar

Vi vill att bryggan är både stabil och också känns bra under foten. Släta däck brädor är t.ex. mycket lättare att hålla rena i jämförelse med räfflade brädor.

Släta däck brädor kan också motstå dom tuffaste förhållanden och har därför lång hållbarhetstid.

2) Den rätta däck höjden förlänger bryggans livslängd.

Savorak bryggans höjd är sådan att bryggans träkonstruktioner förblir torra. Också detta förlänger bryggans hållbarhetstid.

3) Hörnen är viktiga (hållbara och vackra)

Savorak bryggornas hörn är förstärkta med varmförzinkade hörnjärn. Detta förlänger bryggans hållbarhetstid och livslängd.

Vi vill att bryggornas hörn och sidor är snygga och bearbetade. Hållbarhetstid och bearbetad estetik är hedersfrågor för oss.

4) Skruv spikar rules!

Vi fäster däck brädor med skruv spikar. Skruv spikar håller fast och är motståndskraftiga mot vridning. Därför är skruv spikar vårt val.

5) Byggande process och bryggans ramer är betydelsefulla

Savorak bryggornas däck brädor är kapade till specificerad längd redan före dom blir impregnerade. Så försäkrar vi att brädornas änder absorberar inte så mycket vattnet när bryggan är färdig. Detta ökar bryggans hållbarhet.

Hållbarheten av bryggans synliga delar är viktigt. Lika viktigt är också konstruktionen av bryggans ramer: stammar, tvärgående ram, vridstyvhet, lastförmågan av kanter och pontonernas storlek. Vi har systematiskt funderat över, utvecklat och testat alla dessa egenskaper.

6) Savorak bryggan kan stanna kvar över vintern

Savorak bryggor övervintrar lätt i vattnet. Detta underlättar din arbetsbelastning och du får mer tid och energi för mycket bekvämare saker på våren och på hösten.

7) Leverans förmonterad - eller färdigt installerad på stranden

Vi är stolta över den positiva feedbacken från kunder gällande våra montörer. Kunderna är positivt överraskade när de ser hur våra montörer installerar Savorak bryggan på stranden endast inom några timmar. Detta är möjligt därför att vi levererar bryggan förmonterad. Kunden kan också fästa bryggan själv - vi ger gärna tipsar. Vi är också mycket villiga att ta hand om allt: både montera och fästa bryggan på stranden.

Bra fästning på stranden är väsentligt. Därför rekommenderar vi varmt att vi först tillverkar och sedan installerar din dröm brygga på stranden. Så får du bryggan som klarar även dom tuffaste förhållanden.

Valitsemalla Savorakin saat laiturin, jolla on hyvä olla ja joka on tunteella tehty

Taidetaanpa jossain suomalaisessa klassikkomainoksessa sanoa, että ”Tunteella & taidolla tehty”. No, Savorak Laitureilla ei ole vielä ikää niin paljon kuin kyseessä olevalla yrityksellä, mutta uskallamme kuitenkin jo luvata saman sanonnan pätevän myöskin meidän laitureihin.

– Olo on kuin uudelleen syntynyt, kun on saanut olla laiturilla ja veden äärellä, on yrittäjämme Tomi Kokkonen, todennut. Saattaapa noilla hänen hetkillään olla vaikutuksensa siihen, että Savorakin laitureilla viihdytään.

Asiakkaistamme välitämme paljon. Uskomme lisäksi, että kun työntekijöillämme on hyvät työolosuhteet ja heidän hyvinvoinnistaan välitetään, välittyy se myös tuotteisiimme, ja viime kädessä asiakkaillemme.

Hyvä ilmapiiri sekä yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Oman tehdastiimimme lisäksi meihin kuuluu laaja Savorakin laitureiden jälleenmyyjien verkosto.

Koko maan kattavalta jälleenmyyjäverkostoltamme saamme oman tiimimme lisäksi tärkeää palautetta ja ideoita, mitkä kaikki auttavat kehittämään tuotteitamme ja toimintaamme edelleen.

Meillä on asiallinen ote työhömme, mutta kuitenkin rennolla otteella sitä teemme. Tämänkin asenteemme uskomme välittyvän laitureihimme.

Lyhykäisyydessään voisi sanoa, että Savorakin laituri on kotimainen, käsintehty ja esteettisesti viimeistelty laituri, jossa hinta-laatusuhde on korkea ja jossa laiturin valmistamisen tapa ja huolellisuus tuntuu ja näkyy.

Se on laituri, jossa on mukana taitoa ja tunnetta. Laituri, jolla on sielua. Siksi me uskomme, että Savorakin laituri on paras valinta rantaasi.

Ps. Niin ja laitureitahan me teemme kaikenkokoisia ja -muotoisia. Myös isompia satamalaitureita, vierasvenesatamia ja uimaloita. Laitureitamme käytetään myös muun muassa veden äärellä olevilla rakennustyömailla apulauttoina. Pistä korvasi taakse tämäkin tieto, jos tarvetta ilmenee. Mielellämme olemme avuksi!

Eri laiturimalleihimme pääset tutustumaan täältä.

Lisäksi laituritarvikeverkkokauppamme palvelee sinua 24/7 – klikkaa ostoksille!

Hyödynnä ilmainen rantakatselmusetumme

Paras ja pitkäikäisin laiturihankinta syntyy, kun sen suunnittelussa yhdistetään sinun tarpeesi ja ajatuksesi uuden laiturin suhteen, laiturinmyyjämme asiantuntemus ranta-, vesistö- ja tuuliolosuhteista sekä harkinta eri laiturivaihtoehtojen välillä.

Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan. Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi. Samalla käytte yhdessä läpi ominaisuuksia, joita laituriltasi toivot. Mikäli suunnittelemasi laituri ei sovi rantaasi, myyjämme neuvoo sinua löytämään uuden, sopivamman ja kestävämmän ratkaisun. Halutessasi, myyjämme voi rantakatselmuksen jälkeen tehdä sinulle tarkan laituritarjouksen.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

sv_SESV
fiFI sv_SESV