Lip-Lap stolp brygga

 Stolpbryggan lämpar sig utmärkt för vistelse- badbrygga. Den passar för grunda, lång sluttande, stränder med hårt botten. Stolpbryggan är stadig i alla väderförhållanden, höjden är lätt att justera enligt rådande vattenhöjd. Stolpbryggan är lätt att lyfta upp på land, till vintern.

Tillbehör och reservdelar kan du beställa i vår nätbutik: https://savorak.fi/product-category/pylvaslaitureiden-varaosat-ja-tarvikkeet/

 

 

 

Stolpbryggorna

På den stadiga och säkra bryggan är det skönt att solbada, hoppa i eller stå och fiska. Tack vare justerbar höjd lämpar sig bryggan även till objekt med varierande vattennivå. Till "blåsiga" stränder är stolpbryggan rätt val. Bryggan justeras på höjden så att vågorna åker under bryggan. Då står bryggan stadigt, i och med det passar den till blåsiga stränder.

Tack vare mekanismen för höjdjustering är bryggan lätt att höja / sänka enligt vattennivån. Bryggstolparna ligger stadigt mot botten med hjälp av gångjärns utrustade bottenplattor. Bryggan är stabil även i hårda vindförhållanden. Den stora bottenplattan anpassar sig till olika, även mjukare botten. Kräver ingen extra fastsättning. Stolpbryggan kräver ingen förankring s.s pontonbryggor kräver. Längden på stolparna går att välja enligt vattendjupet vid stranden. Detta utan tilläggskostnad.

Brygghöjden justeras med hjälp av en vev -stång. Varje stolpe är utrustad med en inbyggd nivå justerings mekanism. Mekanismen baserar sig på en skena, inbyggd i stolpen. I skenan finns en nivå justerare vilken spänns upp och ner med hjälp av en kedja. Alla delar är av havsvatten tåligt aluminium, varm galvaniserat stål eller rostfritt stål.

Maksimalt vattendjup för stolpbrygga är ca 2 m. Som tumregel vid val av stolpar: Vattendjup vid högt vatten + 0,5 m.
Pylväitä löytyy eri mittaisina. (1,0 m / 1,5 m / 2,0 m / 2,5 m)

Oloneuvos

Oloneuvos har varit våran populäraste stolp brygga i årtionden. Stabil, stadig och säker för barn och äldre. Det finns gott om utrymme för vistelse och badande.

Priser från 3495.- € inklusive moms.

Oloneuvos förlängd

Oloneuvos förlängd är en förlängd version av våran populäraste produkt, lämpar sig till långgrunda stränder. Stabil och trygg brygga för vistelse.

Priser från 4995.- € inklusive moms.

Oloneuvos tuplapäädyllä

Oloneuvos tuplapäädyllä on suosituimman pylväslaiturimme laajennettu versio, kun Oloneuvos ei yksinään riitä. Tukeva ja turvallinen oleskelulaituri.

Priser från 5395.- € inklusive moms.

Iso Oloneuvos

Iso Oloneuvos pylväslaituri on suositus Oloneuvos pylväslaiturin "isoveli". Päädyn koko riittää isommallekin porukalle.

Priser från 3995.- € inklusive moms.

Jokamies

Jokamies är en traditionell brygga av T- modell. Lämpar sig utmärkt som bad brygga. Stabil och säker gör den till vår populäraste stolpbrygga, i den lilla klassens bryggor.

Priser från 1895.- € inklusive moms.

Jokamies 10 m

Jokamies modellens förlängda version. Stabil, 10 m lång lämpar sig utmärkt till långgrunda stränder. T-modellen är ett ypperligt val till bad brygga.

Priser från 3395.- € inklusive moms.

RAK BRYGGA

Rak brygga är väldigt enkelt och tryggt alternativ. På ändan av bryggan kan du installera badstegen.

Hinnat alkaen 1495, sis. ALV.

RAK BRYGGA 10 M

Rak brygga 10 m är en kompakt och enkel brygga utan tilläggs T-del. Detta är en förlängd modell av Rak brygga.

Priser från 2995.- € inklusive moms.

Lär känna också de andra alternativen

sv_SESV