Större hamnbryggor, gästhamn, badinrättningar med hopptorn

Onko taloyhtiösi, organisaatiosi, kuntasi tai kaupunkisi vailla laituria tai satamaa? Meillä on erikoisosaamista suurempien kohteiden kokonaisvaltaiseen rakentamiseen. Yhteistyökumppaneidemme avulla meidän kautta onnistuvat myös laajemmat rantarakentamisprojektit.

”Tarjouksia pyydettiin purjehdusseuran satamalaituriprojektiimme muutamilta eri laiturinvalmistajalta. Niiden joukosta Savorak sitten valikoitui. Projekti kokonaisuudessaan meni hyvin. Meillä oli visio, mutta Savorakilta tuli sitten ehdotuksia, miten paras mahdollinen loppuratkaisu saavutettaisiin. Kaikki tuli ajallaan, laiturin asennus meni moitteettomasti ja Savorakin miehet pitivät kaiken minkä lupasivat."

"Kokonaisuushan siis sisälsi putkiponttonielementeistä rakennetun yhden 40 metrin vierasvenelaiturin poijukiinnityksineen, yhden 40 metrin laivalaiturin kylkikiinnitysmahdolllisuudella ja yhden rannansuuntaisesti rakennetun 40 metriä pitkän laivalaituri niin ikään kylkikiinnitysmahdollisuudella. Laajuutta projektilla oli, mutta kuten sanoin niin hienosti Savorak hommansa hoiti ja tyytyväisiä olemme.”

-Pekka Jaakkola, Kommodori, Lahden purjehdusseura-

Lär känna också de andra alternativen

sv_SESV