Search
Close this search box.

Uimaporras RST 4 askelmainen, taittuva

 

  • Mitta kannesta alaspäin 1000 mm
  • Askelman leveys 480 mm
  • Kallistuskulma 15 astetta
  • Kemiallisesti kiillotettu RST runko
  • Kääntyvä porrasosa saranoidulla kääntövivulla
  • Painekyllästetyt puuaskelmat
  • Paino n. 15 kg
  • Toimitetaan osina
  • Pakkaus sisältää kokoonpano- ja kiinnitystarvikkeet

 

Laajat maksutavat:

Erinomainen valinta myös haastaviin olosuhteisiin

Ruostumaton teräs on erittäin kestävä Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laadukas ja vankka uimaporras mahdollistaa miellyttävän, sujuvan ja ennen kaikkea turvallisen uintikokemuksen.

 

uimaporras-rst-tuulessa uimaporras-rst-talvella

 

Leveät ja tukevat uimaportaat 

Portaiden yläosa on leveydeltään n 70 cm ja  porrasosan leveys on n. 50 cm, joten uimasta on helppo nousta isommankin aikuisen. Portaiden alaspäin mennessä ulkoneva kallistuskulma (15 astetta) helpottaa portaiden käyttöä. Neljäaskelmainen uimaporras yltää 100 senttimetrin syvyyteen laiturin kannesta mitattuna.

 

uimaporras-rst-kaytossa uimaporras-rst-vedesta

 

Helppohoitoisuutta kääntyvällä porrasosalla

Hyvällä kunnossapidolla, mukaan lukien pesu ja vahaus, pidennät portaiden käyttöikää entisestään. RST-pinnoite ei estä pintaruosteen syntymistä täydellisesti ja se kuinka nopeasti ruostetta tuotteen pinnalla voidaan havaita, riippuu tuotteen käyttöolosuhteista (lämpötila, ilman kosteus ja erityisesti meriveden suolaisuus). Pintaruoste poistuu yleensä helposti vahalla ja sen esiintymistä vähennetään tuotteet huolellisella pesulla, kuivauksella ja vahauksella. Pesuun olisi hyvä käyttää makeaa vettä, jos vain mahdollista.

HUOM! Uimaportaat tulee nostaa ylös hitaasti, jolloin rungon sisällä ollut vesi pääsee valumaan pois. Porras on kevyempi nostaa ja talviaikaan sisään jäätynyt vesi voi vahingoittaa runkoa.

 

Pesu ja vahaus suositellaan tehtäväksi kaksi kertaa kesässä, kun tuotetta käytetään aktiivisesti ja lopuksi syksyllä kun käyttö päättyy. Ympärivuotisessa käytössä olevia portaita suositellaan huoltaa useammin, mieluiten neljä kertaa vuodessa.

 

Uimaportaiden kolhimista ja naarmuttamista tulisi välttää, koska sileä pinta hylkii epäpuhtauksia ja vähentää samalla korroosion esiintymistä tuotteen pinnalla.

 

uimaporras-rst-kiinnitys

Lisätiedot

Paino15 kg (kilogramma)
Mitat120 × 50 × 30 cm (senttimetri)
SKU 6438476961053-1 Tuoteryhmä