Oloneuvos 2 x 3,04 m

Oloneuvos on suosittu pylväslaituri. Tukeva ja turvallinen. Soveltuu erinomaisesti oleskelu ja uintilaituriksi niin lapsille kuin vanhemmillekin. Säädettävän nostomekanismin ansiosta pylväslaiturin korkeutta on helppo nostaa ja laskea vedenpinnan vaihtelun mukaan.

  • Kokonaispituus: 676 cm
  • Käyntisilta: leveys 112 cm ja pituus 476 cm
  • Päätyosa: leveys 304 ja pituus 200 cm
  • Pylväsmekanismi: Lip-Lap laituripylväät
  • Pinta-ala 11,4 m2 (käyntisilta 5,3 m2 ja pääty 6,1 m2)
  • Paino: n. 230 kg (käyntisilta n. 105 kg ja pääty n. 125kg)

 

 

 

 

3695,00 

Kuvaus

Oloneuvos on suosittu pylväslaituri. Se on tukeva ja turvallinen niin lapsille kuin vanhemmille ihmisille. Tukevuutensa ja koonsa vuoksi tämä malli soveltuu erinomaisesti oleskelu ja uintilaituriksi.

Laiturilla on mukavasti tilaa oleskeluun ja uimiseen. Säädettävien pylväiden ja nivelöidyn käyntisillan ansiosta Oloneuvos soveltuu hyvin kohteisiin, joissa veden korkeus vaihtelee. Tukevalla ja turvallisella laiturilla voi lekotella auringossa, harrastaa uimahyppyjä tai viskoa uistinta. Laituri on helppo nostaa tarvittaessa rannalle. Tuulisiin rantoihin pylväslaiturit ovat fiksu valinta. Pylväslaituri säädetään tarpeeksi ylös vedenpinnasta niin, että aallot pääsevät pyyhkimään laiturin alitse. Tällöin se seisoo tukevasti paikallaan ja siten sopii tuulisempiin rantoihin.

Säädettävän nostomekanismin ansiosta pylväslaiturin korkeutta on helppo nostaa ja laskea vedenpinnan vaihtelun mukaan. Laiturin pylväät tukeutuvat pohjaan nivelöityjen pohjatassujen avulla, mikä tekee laiturista turvallisen ja vakaan myös tuulisissa paikoissa. Suurikokoinen pohjatassu mukautuu erityyppisiin, vähän pehmeämpiinkin pohjiin, eikä sitä tarvitse kiinnittää tai juntata paikoilleen. Pylväslaituri ei tarvitse erillistä ankkurointia kuten kelluvat laiturit. Pylväspituudet valittavissa vesisyvyyden mukaan ilman lisäkustannuksia.

Laiturin korkeutta säädetään kammen avulla. Jokaisessa pylväässä on oma sisäänrakennettu nostomekanismi. Nostomekanismi perustuu pylväsprofiilin sisälläolevaan, hahlossa liikkuvaan ketjunostimeen. Kaikki osat meriveden kestävää alumiinia, kuumasinkittyä tai ruostumatonta terästä.

Maksimi vesisyvyys pylväslaiturille on noin kaksi metriä. Nyrkkisääntö pylvään pituutta valittaessa: Vesisyvyys korkean veden aikaan lisättynä 0,5 metrillä.
Pylväitä löytyy eri mittaisina. (1,0 m / 1,5 m / 2,0 m / 2,5 m)

-Päätyosa poikittain, saatavana myös pitkittäin
-Laajennettavissa lisäpäätyosilla ja lisäpituutta 5 m jatkeilla
-Puurunko A-luokan painekyllästettyä 38 x 150 ja 38 x 75 mm sahattua mäntyä, laatuluokka V
-Puukansi AB-luokan painekyllästettyä 21 x 95 mm höylättyä mäntyä
-Puuosat saatavana joko perinteisen vihertävänä tai modernin ruskeana
-Pylväät ja kiristimet merivedenkestävää alumiinia
-Nostin ruostumatonta terästä
-Liitossaranat kuumasinkittyä terästä

 

Lisätiedot

Paino230 kg (kilogramma)
MitatEi saatavilla/-tietoa
Pylväskorkeus

1 m, 1,5 m, 2 m, 2,5 m