PALA istuinmuuri

Kotimaisena käsityönä valmistettu PALA istuinmuuri ratkaisee monia piharakentamisen tarpeita.

  • Valmistettu sään kestävästä betonista
  • Täysin huoltovapaa
  • Mitat 200-225 x 40 x 50 cm
  • Istuinkorkeus 50 cm
  • Istuinsyvyys 40 cm
  • Paino 830 – 1060 kg / moduuli
  • PALA tuotteet ovat toimitusmyyntituotteita, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

1426,00 1636,80 

Kuvaus

Kotimainen käsityönä valmistettu betonikaluste luo tyyliä kotipihalle

Suomessa Vehmaalla valmistetut PALA- betonikalusteet luovat ajatonta tyyliä omalle pihalle tai julkisille alueille. Kaikki PALA betonikalusteet ovat säänkestäviä ja huoltovapaita. Ne ovat tyylikkäitä ja lisäävät pihan ja ulko alueiden turvallisuutta.

 

pala istuinmuuri 1

Kestävä moduuleista koostuva istuinmuuri rakentuu tarpeisiisi sopivaksi

Moduuleista koostuva PALA istuinmuuri ratkaisee monia piharakentamiseen liittyviä tarpeita. Sen avulla voit helposti rajata alueita tai erottaa eri tasoja piha-alueelta. Muuri koostetaan kaaren ja suorakaiteen muotoisista betonielementeistä.

pala istuinmuuri pääkuva

Ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä ratkaisu

Kaikki PALA betonikalusteet valmistetaan Vehmaalla Varsinais-Suomessa, jossa tehtaan tuotanto toimii ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Kaikki alihankinta- ja yhteistyökumppanit pyritään valitsemaan lähialueelta ja tuotannossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin. Kalusteiden valmistusprosessissa käytetään ympäristöystävällistä vesivoimaa ja betonin valmistamisessa syntyviä CO2- päästöjä kompensoidaan istuttamalla puita lähialueille. Tuotannossa tutkitaan jatkuvasti mahdollisuuksia kierrätysmateriaalinen käyttöön.

 

pala istuinmuuri 5

Lisätiedot

Paino960 kg (kilogramma)
Mitat200 × 40 × 50 cm (senttimetri)
Moduuli

suora, kaari S, kaari M, kaari L