PALA kukka-altaat

Kotimaisena käsityönä valmistetut PALA kukka-altaat ovat tyylikkäät ja ajattomat vaihtoehdot kotipihalle tai julkisille alueille

  • Valmistettu sään kestävästä betonista
  • Täysin huoltovapaat
  • Saatavilla 2 eri mallia: PALA kukkakurvi sekä PALA kukkakuutio
  • PALA tuotteet ovat toimitusmyyntituotteita, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

1264,80 1984,00 

Kuvaus

Kotimainen käsityönä valmistettu betonikaluste luo tyyliä kotipihalle

Suomessa Vehmaalla valmistetut PALA- betonikalusteet luovat ajatonta tyyliä omalle pihalle tai julkisille alueille. Kaikki PALA betonikalusteet ovat säänkestäviä ja huoltovapaita. Ne ovat tyylikkäitä ja lisäävät pihan ja ulko alueiden turvallisuutta.

Kestävät PALA kukka-altaat näyttäviin istutuksiin

PALA kukka-altaita on saatavilla kahta erilaista mallia. Näiden kestävien betonikalusteiden avulla saat loihdittua upeita istutuskokonaisuuksia niin kotipihaan kuin julkisillekin alueille.

   

Ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä ratkaisu

Kaikki PALA betonikalusteet valmistetaan Vehmaalla Varsinais-Suomessa, jossa tehtaan tuotanto toimii ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Kaikki alihankinta- ja yhteistyökumppanit pyritään valitsemaan lähialueelta ja tuotannossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin. Kalusteiden valmistusprosessissa käytetään ympäristöystävällistä vesivoimaa ja betonin valmistamisessa syntyviä CO2- päästöjä kompensoidaan istuttamalla puita lähialueille. Tuotannossa tutkitaan jatkuvasti mahdollisuuksia kierrätysmateriaalinen käyttöön.

 

 

Lisätiedot

Paino2300 kg (kilogramma)
Mitat1500 × 1500 × 500 cm (senttimetri)
Malli

kukkakuutio, kukkakurvi