PALA penkit

Kotimaisena käsityönä valmistettu PALA betonipenkit ovat turvallinen ja tyylikäs valinta.

  • Valmistettu sään kestävästä betonista
  • Täysin huoltovapaa
  • Paino 100 – 7500 kg
  • PALA tuotteet ovat toimitusmyyntituotteita, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

1649,20 3961,80 

Kuvaus

Kotimainen käsityönä valmistettu betonikaluste luo tyyliä kotipihalle

Suomessa Vehmaalla valmistetut PALA- betonikalusteet luovat ajatonta tyyliä omalle pihalle tai julkisille alueille. Kaikki PALA betonikalusteet ovat säänkestäviä ja huoltovapaita. Ne ovat tyylikkäitä ja lisäävät pihan ja ulko alueiden turvallisuutta.

 

pala pöytä ja penkit

Säänkestävät ja täysin huoltovapaat betonipenkit ovat turvallinen ja tyylikäs valinta

Huoltovapaat ja säänkestävät PALA betonipenkit on tyylikkäitä ja turvallisia. Ne soveltuvat ulko- ja myös sisäkäyttöön. Osa tuotteista on verhoiltu puukannella ja isommissa penkeissä on trukkipiikit, joiden ansiosta siirtäminen on helpompaa.

 

PALA penkkimallisto

Ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä ratkaisu

Kaikki PALA betonikalusteet valmistetaan Vehmaalla Varsinais-Suomessa, jossa tehtaan tuotanto toimii ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Kaikki alihankinta- ja yhteistyökumppanit pyritään valitsemaan lähialueelta ja tuotannossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin. Kalusteiden valmistusprosessissa käytetään ympäristöystävällistä vesivoimaa ja betonin valmistamisessa syntyviä CO2- päästöjä kompensoidaan istuttamalla puita lähialueille. Tuotannossa tutkitaan jatkuvasti mahdollisuuksia kierrätysmateriaalinen käyttöön.

pala penkki ja ihminen

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Malli

PALA penkki, PALA penkki istutusaltaalla, PALA moduulipenkki, PALA moduulipenkki käsinojalla, PALA latauspenkki, PALA penkki Kurvi, PALA penkki Kuutio, PALA penkki Kuutio korkea, Pala penkki Kaari, PALA penkki suorakaide, PALA Jaggara, PALA penkki Kivi, PALA penkki Rovaniemi, Pala penkki Skate