PALA pöydät

Kotimaisena käsityönä valmistetut PALA pöydät ovat tyylikkäät ja ajattomat vaihtoehdot kotipihalle tai julkisille alueille

  • Valmistettu sään kestävästä betonista
  • Täysin huoltovapaat
  • Saatavilla 3 eri mallia: PALA pöytä, PALA pöytä Sylinteri sekä PALA pöytä Kokkola.
  • PALA tuotteet ovat toimitusmyyntituotteita, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

1190,40 19802,80 

Kuvaus

Kotimainen käsityönä valmistettu betonikaluste luo tyyliä kotipihalle

Suomessa Vehmaalla valmistetut PALA- betonikalusteet luovat ajatonta tyyliä omalle pihalle tai julkisille alueille. Kaikki PALA betonikalusteet ovat säänkestäviä ja huoltovapaita. Ne ovat tyylikkäitä ja lisäävät pihan ja ulko alueiden turvallisuutta.

 

    

Kestävät PALA-pöydät monenlaiseen tarpeeseen

PALA-pöydät tuotesarjaan kuuluu kolme erilaista pöytämallia. Jokainen pöytä sopii omanlaiseensa käyttötarkoitukseen. Pöydät ovat kestäviä ja todella tukevia. Ei tarvitse pelätä, että tuulen puuska veisi kalusteet mennessään. Perinteinen PALA pöytä koostuu lehtikuusijaloista ja vahvasta betonikannesta. Pöytälevyyn on mahdollista saada tulikolo tai istutus allas. PALA pöytä Sylinteri on näppärän kokoinen, sylinterin mallinen pöytä lehtikuusikannella. Kolmantena massiivinen metallijalkainen betonipöytä, jossa 4 grillaus-/tulisijapaikkaa.

 

Ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä ratkaisu

Kaikki PALA betonikalusteet valmistetaan Vehmaalla Varsinais-Suomessa, jossa tehtaan tuotanto toimii ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Kaikki alihankinta- ja yhteistyökumppanit pyritään valitsemaan lähialueelta ja tuotannossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin. Kalusteiden valmistusprosessissa käytetään ympäristöystävällistä vesivoimaa ja betonin valmistamisessa syntyviä CO2- päästöjä kompensoidaan istuttamalla puita lähialueille. Tuotannossa tutkitaan jatkuvasti mahdollisuuksia kierrätysmateriaalinen käyttöön.

 

 

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Malli

pöytä lehtikuusijaloilla, Sylinteri, Kokkola