PALA sohva

Kotimaisena käsityönä valmistettu PALA sohva on tyylikäs ja ajaton vaihtoehto kotipihalle tai julkisille alueille

  • Valmistettu sään kestävästä betonista
  • Täysin huoltovapaa
  • 75 x 75 x 88 cm / moduuli
  • Istuinkorkeus 44 cm
  • Istuinsyvyys 58 cm
  • Paino 270 – 480 kg / moduuli
  • PALA tuotteet ovat toimitusmyyntituotteita, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

855,60 

Kuvaus

Kotimainen käsityönä valmistettu betonikaluste luo tyyliä kotipihalle

Suomessa Vehmaalla valmistetut PALA- betonikalusteet luovat ajatonta tyyliä omalle pihalle tai julkisille alueille. Kaikki PALA betonikalusteet ovat säänkestäviä ja huoltovapaita. Ne ovat tyylikkäitä ja lisäävät pihan ja ulko alueiden turvallisuutta.

 

pala tulipesä ja sohvat pehmuisteilla 3

Kestävä moduuleista koostuva sohva rakentuu tarpeisiisi sopivaksi

Moduuleista koostuva PALA sohva on kestävä vaihto pihan kalustukseen. PALA sohva koostuu kolmesta moduulista: suora, kulma, sekä kukka, jotka voit vapaasti yhdistää haluamallasi tavalla. Sohvan pehmusteet on saatavissa valitsemallasi kankaalla.

PALA sohva moduulit

Ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä ratkaisu

Kaikki PALA betonikalusteet valmistetaan Vehmaalla Varsinais-Suomessa, jossa tehtaan tuotanto toimii ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Kaikki alihankinta- ja yhteistyökumppanit pyritään valitsemaan lähialueelta ja tuotannossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin. Kalusteiden valmistusprosessissa käytetään ympäristöystävällistä vesivoimaa ja betonin valmistamisessa syntyviä CO2- päästöjä kompensoidaan istuttamalla puita lähialueille. Tuotannossa tutkitaan jatkuvasti mahdollisuuksia kierrätysmateriaalinen käyttöön.

 

PALA sohva ulkona

Lisätiedot

Paino350 kg (kilogramma)
Mitat75 × 75 × 88 cm (senttimetri)
Moduuli

suora, kulma, kukka