PALA tuoli

Kotimaisena käsityönä valmistettu PALA betonituoli on turvallinen ja tyylikäs valinta.

  • Valmistettu sään kestävästä betonista
  • Täysin huoltovapaa
  • Paino 100 – 400 kg
  • PALA tuotteet ovat toimitusmyyntituotteita, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

849,40 1593,40 

Kuvaus

Kotimainen käsityönä valmistettu betonikaluste luo tyyliä kotipihalle

Suomessa Vehmaalla valmistetut PALA-betonikalusteet luovat ajatonta tyyliä omalle pihalle tai julkisille alueille. Kaikki PALA betonikalusteet ovat säänkestäviä ja huoltovapaita. Ne ovat tyylikkäitä ja lisäävät pihan ja ulko alueiden turvallisuutta.

 

Säänkestävät ja täysin huoltovapaat betonituolit ovat turvallinen ja tyylikäs valinta

Huoltovapaat ja säänkestävät PALA betonituolit ovat tyylikkäitä ja turvallisia. Ne soveltuvat ulko- ja sisäkäyttöön.  Valikoimaan kuuluu myös PALA Jaggara, joka verhoiltu lehtikuusikannella.

Ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä ratkaisu

Kaikki PALA betonikalusteet valmistetaan Vehmaalla Varsinais-Suomessa, jossa tehtaan tuotanto toimii ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Kaikki alihankinta- ja yhteistyökumppanit pyritään valitsemaan lähialueelta ja tuotannossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin. Kalusteiden valmistusprosessissa käytetään ympäristöystävällistä vesivoimaa ja betonin valmistamisessa syntyviä CO2- päästöjä kompensoidaan istuttamalla puita lähialueille. Tuotannossa tutkitaan jatkuvasti mahdollisuuksia kierrätysmateriaalinen käyttöön.

 

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Malli

Tuoli, Jaggara