Search
Close this search box.

HUUTOKAUPPAAN Uimaporras KZN 10 askelmaa, taittuva

Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Mitta kannesta alaspäin 2500 mm
  • Porrasosan kallistuskulma 18 astetta
  • Askelman leveys 48 cm
  • Kääntyvä porrasosa järeällä kääntövivulla
  • Kuumasinkitty teräsrunko
  • Painekyllästetyt puuaskelmat
  • Paino n. 32 kg
10 askelmaisia kuumasinkittyjä portaita 6 kpl

Lähtöhinta 50 € / kpl.

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Kuumasinkitty teräsrunko ja painekyllästetystä puusta valmistetut askelmat takaavat uimaportaille pitkän ja turvallisen käyttöiän.

Portaiden yläosa on leveydeltään 68 cm ja puisen porrasosan leveys on 48 cm, joten uimasta on helppo nousta isommankin aikuisen. Portaiden alaspäin mennessä ulkoneva kallistuskulma (18 astetta) helpottaa portaiden käyttöä. Neljäaskelmainen uimaporras yltää 250 senttimetrin syvyyteen laiturin kannesta mitattuna.

Saat nostettua uimaportaan helposti pois vedestä kääntövivun ansiosta. Kääntyvät uimaportaat ovat pitkäikäiset ja turvalliset, koska ne eivät pääse limoittumaan vedessä. Lisäksi niiden huoltaminen on huomattavan paljon helpompaa kuin kiinteiden portaiden. Taittuvat uimaportaat voidaan säilyttää talven laiturin kannen päällä, eikä niitä tarvitse irrottaa.

Huom! Joskus sinkityillä pinnoilla esiintyy valkoista jauhemaista kerrostumaa, jota kutsutaan valkoruosteeksi tai sinkkihomeeksi. Ilma kuluttaa valkoruosteen vähitellen pois, jolloin kuumasinkitty pinta saa tavanomaisen ulkonäön. Kuumasinkitysstandardin mukaan valkoruoste ei ole hyväksyttävä reklamaatioperuste.

 

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino32 kg (kilogramma)
Mitat270 × 45 × 20 cm (senttimetri)
Väri

vihreä, ruskea, lehtikuusi

SKU 6438476961046-1 Tuoteryhmä