VenemessuALEt ja -arvonta jatkuu helmikuun loppuun asti!

Venemessut ovat päättyneet, mutta uudistuneen www-sivustomme sekä verkkokauppamme avautumisen kunniaksi päätimme antaa jatkoajan Venemessutarjouksillemme ja -arvonnalle. Laituritarviketarjouksiin pääset tutustumaan täältä.

Voita huippuja palkintoja!

Jätä meille laituritarjouspyyntö helmikuun loppuun mennessä alta löytyvän lomakkeen kautta, niin pääset osallistumaan huikeiden palkintojen arvontaan! Jaossa on SUP-lautapaketti sekä kylpyläyöpyminen kahdelle kaikilla herkuilla Hotel & Spa Resort Järvisydämessä.

1. SUP-lautapaketti

Sis. 330 cm pitkä vakaa SUP-lauta, pituussäädettävä mela, pumppu sekä reppu. SUP-lauta on mainio valinta aloittelevalle suppailijalle, mutta taipuu myös kokeneemman melojan menoon. (Arvo 499,90 €)

2. Kylpyläpaketti Hotel & Spa Resort Järvisydämeen

Sis. 1 vrk majoitus, kylpyläliput ja aamiaiset 2 hengelle maisemasviitissä Rantasalmen upeassa keskiaikateemaisessa kylpyläkeitaassa. (Arvo 325 €)

Arvontaan voi osallistua Savorakin verkkosivustolla ao. lomakkeen kautta. Arvonta suoritetaan kaikkien tarjouspyynnön jättäneiden kesken viikolla 10. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Jätä tarjouspyyntösi tästä

Kampanjatuotteet

Haluatko kuulla meistä lisää?