Yrityksemme

Savorak Laiturit Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka laitureiden ja laituritarvikkeidensa valmistuksessa nojaa kotimaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen sekä tuotteidensa korkeaan laatuun ja viimeisteltyyn estetiikkaan.

Kunnia-asiamme on olla varmistamassa, että jokainen asiakkaamme saa juuri hänen tarpeisiinsa ja rantaansa parhaiten sopivan laiturin niin toiminnallisesti kuin visuaalisesti.

Savorak Laiturit Oy:n toimintaa luotsaavat yrittäjät Tomi Kokkonen ja Asko Kurki. Ensimmäiset 10 vuotta yrityksen laiturit valmistuivat Saimaan sydämessä, Savonlinnassa. Yrityksen kasvun myötä Savorak Laiturit siirtyi vuoden 2019 alusta uusiin ja isompiin tuotantotilohin Rantasalmelle.

Savorak Laiturit valmistuvat käsityönä yrityksen omien työntekijöiden toimesta. Muilta osin yritys nojaa pitkäaikaisiin ja luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Puumateriaalin osalta kumppanina toimii joensuulainen Primatimber Oy. Laitureiden kuljetuksista vastaa puolestaan enonkoskelainen K&K Mustoset Ay. Laaja jälleenmyyjäverkosto eri puolella Suomea on niin ikään yrityksen selkärankaa. Jälleenmyyjämme omalla paikallistuntemuksellaan mahdollistavat sen, että Sinäkin voit saada laadukkaan ja kotimaisen Savorak laiturin kaunistamaan ja viimeistelemään rantapaikkasi, sijaitsee se sitten missäpäin maatamme tahansa!

Suomen lisäksi Savorak Laitureilla on jälleenmyyjä Ruotsissa, joten laituritilaukset ja -toimitukset onnistuvat kauttamme myös Ruotsiin.