Yrityksemme

Savorak Laiturit Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka laitureiden ja laituritarvikkeidensa valmistuksessa nojaa kotimaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen sekä tuotteidensa korkeaan laatuun ja viimeisteltyyn estetiikkaan.

Kunnia-asiamme on olla varmistamassa, että jokainen asiakkaamme saa juuri hänen tarpeisiinsa ja rantaansa parhaiten sopivan laiturin niin toiminnallisesti kuin visuaalisesti.

Savorak Laiturit Oy:n toimintaa luotsaavat yrittäjät Tomi Kokkonen ja Asko Kurki. Ensimmäiset 10 vuotta yrityksen laiturit valmistuivat Saimaan sydämessä, Savonlinnassa. Yrityksen kasvun myötä Savorak Laiturit siirtyi vuoden 2019 alusta uusiin ja isompiin tuotantotilohin Rantasalmelle.

Savorak Laiturit valmistuvat käsityönä yrityksen omien työntekijöiden toimesta. Muilta osin yritys nojaa pitkäaikaisiin ja luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Puumateriaalin osalta kumppanina toimii joensuulainen Primatimber Oy. Laitureiden kuljetuksista vastaa puolestaan enonkoskelainen K&K Mustoset Ay. Laaja jälleenmyyjäverkosto eri puolella Suomea on niin ikään yrityksen selkärankaa. Jälleenmyyjämme omalla paikallistuntemuksellaan mahdollistavat sen, että Sinäkin voit saada laadukkaan ja kotimaisen Savorak laiturin kaunistamaan ja viimeistelemään rantapaikkasi, sijaitsee se sitten missäpäin maatamme tahansa!

Suomen lisäksi Savorak Laitureilla on jälleenmyyjä Ruotsissa, joten laituritilaukset ja -toimitukset onnistuvat kauttamme myös Ruotsiin.

Tuotannosta & tavoitteistamme

Vuoden 2019 alusta lähtien kaikki Savorak Laiturit Oy:n laiturit valmistetaan uusissa, entistä isommissa tiloissamme Rantasalmella. Yrityksemme strategisen tason päätöksenteosta ja tuotannon ohjauksesta vastaa uudistettu Savorak Laiturit Oy:n hallitus. Tehtaallamme taas tuotantomme pyörii kuuden vakituisen ja usean ammattitaitoisen kausityöntekijämme toimesta.

Sinulle annamme kaikki yhdessä seuraavan lupauksen:

Savorak Laiturit Oy haluaa olla vastuullinen ja luotettava kumppani asiakkailleen, jälleenmyyjilleen ja kaikille yhteistyökumppaneilleen.
Lisäksi haluamme olla turvallinen, iloinen & esimerkillinen työnantaja. 
Tästä syntyy Savorak-laatu.
Tähän pohjaamme myös myönteisen kehityksen jatkumisen yrityksemme kannattavuudessa  ja liikevaihdon kasvussa.

Lisäksi haluamme tuoda tiettäväksesi yrityksellemme keskeiset seuraavat seikat:

 • Haluamme, että työtapamme ovat turvalliset ja tehokkaat
  • Työturvallisuus ja työssä jaksaminen ovat meille keskeisiä asioita. Kaikilla työntekijöillämme on suoritettuna ”vihreä työturvallisuuskortti”. Tavoitteemme on lisäksi kuulla työntekijöidemme suusta arjen keskellä lausuttuna, että ”Ompa mukava tulla töihin! ”
  • Tuotantoamme kehitämme jatkuvasti Lean -periaatteiden mukaisesti. Asiat järjestykseen ja turhat pois! -lyhyesti sanottuna. Virheet on sallittuja ja niitä teemme kaikki. Virheistä vain on tärkeä ottaa oppi itselle ja yhteisesti.
 • Koemme, että osaava, innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme
  • Työaikapankki, liukuvat työajat ja ylitöiden systemaattinen seuranta auttavat meidän kaikkien työssäjaksamisessa ja paremman arjen rakentamisessa.
  • Tuotteidemme toimitusajat asiakkaillemme tarkastamme tuotantokapasiteetin mukaiseksi aina tuotannon viikkopalaverissa.
  • Myös viikoittain seurattavalla vuosibonuksella (1-4 viikon palkka) kannustamme itseämme yhteisiin tavoitteisiimme.
   • ”Työturvallisuus, yleinen siisteys ja järjestys tehtaalla” 
   • ”Toimitukset ja työt aikataulussa” 
   • ”Laatupoikkeamat, ideat ja reklamaatiot käsitelty” 
Työturvallisuus ja Lean opissa tehtaalla.
Henkilöstöä ja jälleenmyyjiä Lean -koulutuksessa tehtaalla.

Sen mitä lupaamme, myöskin pidämme. 
Laitureidemme toimituksessa tämä tarkoittaa seuraavaa:

Parhain terveisin, 
Savorak Laiturit -tiimimme