Search
Close this search box.

Savorak Uimaporras 5 askelmaa RST, musta

Savorak mallisto avainlippu tuote

Tyylikkäät sään ja katseen kestävät mustaksi pulverimaalatut uimaportaat.

  • Mitta kannesta alaspäin 1250 mm
  • Tuplarunko RST, pulverimaalattu, musta
  • Kääntyvä porrasosa saranoidulla kääntövivulla
  • Porrasosan kallistuskulma 18 astetta
  • Askelmien leveys 480 mm
  • Paino n. 25 kg
  • Pakkaus sisältää kokoonpano- ja kiinnitystarvikkeet
  • Tukeva ja säänkestävä Savorak- malliston uimaporras
  • Uimaportaan kokoonpano-ohje
  • Video uimaportaan kääntämisestä laiturin kannelle.

 

Saatavana 5- ja 6-askelmaisina. Sekä jatko-osalla myös 8-askelmaisena.

Huomioithan, että lähetys koostuu useammasta pakkauksesta ja ne saatetaan toimittaa eri aikaan.

 

HUOM! Uimaportaat tulee nostaa ylös hitaasti, jolloin rungon sisällä ollut vesi pääsee valumaan pois. Porras on kevyempi nostaa ja talviaikaan sisään jäätynyt vesi voi vahingoittaa runkoa.

590,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Mattamustat uimaportaat ovat tyylikkäät ja ne kestävät Suomen vaihtelevat sääolot

Uimaportaiden puuosista löydät varmasti laituriin sopivan värivaihtoehdon: valittavana on vihreä tai ruskea painekyllästetty mänty.

Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia. Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

 

 

 

Leveistä ja tukevista uimaportaista on helppo mennä uimaan ja nousta ylös vedestä

Portaiden yläosa on leveydeltään 66 cm ja puisen porrasosan leveys on 48 cm, joten uimasta on helppo nousta isommankin aikuisen. Porrasosa on vahvistettu tuplarungolla ja portaiden alaspäin mennessä ulkoneva kallistuskulma (18 astetta) helpottaa portaiden käyttöä. Viisiportainen uimaporras yltää 125 senttimetrin syvyyteen laiturin kannesta mitattuna.

Helppohoitoisuutta kääntyvällä porrasosalla

Saat nostettua Savorakin uimaportaan helposti pois vedestä kääntövivun ansiosta. Kääntyvät uimaportaat ovat pitkäikäiset ja turvalliset, koska ne eivät pääse limoittumaan vedessä. Lisäksi niiden huoltaminen on huomattavan paljon helpompaa kuin kiinteiden portaiden. Savorakin uimaporras jää tarkoituksella käännettynä pystyasentoon, eikä näin ollen vie laiturilta oleskelutilaa, eikä aiheuta kompastumisvaaraa. Puuosien käyttöikää voit pidentää öljyämällä niitä säännöllisesti.

HUOM! Uimaportaat tulee nostaa ylös hitaasti, jolloin rungon sisällä ollut vesi pääsee valumaan pois. Porras on kevyempi nostaa ja talviaikaan sisään jäätynyt vesi voi vahingoittaa runkoa.

 

Video uimaportaan kääntämisestä laiturin kannelle.

 

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino25 kg (kilogramma)
Mitat150 × 45 × 20 cm (senttimetri)
Askelmien väri

vihreä, ruskea