Search
Close this search box.

Yritys

SAVORAKIN LAITURIT VALMISTUVAT KÄSITYÖNÄ RANTASALMELLA. KORKEAN LAADUN TAKANA ON SAUMATON YHTEISTYÖ TAVARANTOIMITTAJIEN, OMAN PORUKAN AMMATTILAISTEN SEKÄ KATTAVAN MYYNTIVERKOSTON VÄLILLÄ.

LUOTETTAVA JA PALVELEVA KOTIMAINEN LAITURIVALMISTAJA

Savorakin laiturit valmistuvat käsityönä Rantasalmella. Korkean laadun takana on saumaton yhteistyö tavarantoimittajien, oman porukan ammattilaisten sekä kattavan myyntiverkoston välillä.

Savorak Laiturit Oy kuuluu samaan yritysryhmään Lip-Lap Laituri Oy:n kanssa. Yhteistyöstä saamme voimaa ja tarjoamme laajan tuote- ja palveluvalikoiman yksittäisistä komponenteista ja varusteista vaativaan vesistörakentamiseen sekä satamatoteutuksiin.

AMMATTILAISTIIMIN SUUNNITTELEMA JA VALMISTAMA

Kunnia-asiamme on olla varmistamassa, että jokainen asiakkaamme saa juuri tarpeisiinsa ja rantaansa parhaiten sopivan laiturin niin toiminnallisesti kuin visuaalisesti.

Savorakin laiturit on suunniteltu käyttöä varten, ja ne ovat hioutuneet pitkällisen kokemuksen ja asiakaspalautteen myötä nykyiseen muotoonsa. Rantasalmen tehtaalla rakennusammattilaiset toteuttavat laiturit puhtaasti suomalaisena käsityönä ja myyjämme varmistavat, että projekti sujuu suunnitellusti alusta loppuun.

NÄIN VALMISTUU SAVORAK-LAITURI

Savorakin laiturit tehdään kotimaisesta, korkealaatuisesta kestopuusta, jota toimittaa pohjoiskarjalainen PrimaTimber. Puut tulevat Rantasalmen tehtaalle määrämittaan katkottuna, ja ne on kyllästetty vasta sahauksen jälkeen pitkäikäisyyden takaamiseksi.

Tehtaalla puutavaran annetaan vielä kuivua ennen laiturin valmistusta. Kun puu ehtii höyläämisen ja käsittelyn jälkeen kuivua riittävästi, niin sen eläminen jää mahdollisimman pieneksi. Tällöin myös saadaan ennakoitua ja estettyä laudan kutistumista ja esimerkiksi rakojen syntymistä laituriin.

Tuotekehitystä tehdään jatkuvasti ja olemmekin säännöllisesti yhteyksissä ympäri Suomea toimiviin myyjiimme palautteesta, kehittämisehdotuksista ja asiakkailta kertyneistä kokemuksista.

AMMATTITAITOINEN KOKO SUOMEN KATTAVA MYYNTIVERKOSTO PALVELEE HENKILÖKOHTAISESTI

Myyjämme ympäri Suomen mahdollistavat omalla paikallistuntemuksellaan sen, että voit saada laadukkaan ja kotimaisen Savorak-laiturin kaunistamaan ja viimeistelemään rantapaikkasi, sijaitsee se sitten missä päin Suomea tahansa!

Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään kysymyksissä laiturin valintaan liittyen. Ota yhteyttä alueesi myyjäämme ja sovi ilmainen rantakatselmus!

Olemme apunasi laiturin valinnassa.

LUOTETTAVAT YHTEISTYÖKUMPPANIT

Muilta osin nojaamme pitkäaikaisiin ja luotettaviin yhteistyökumppaneihimme. Puumateriaalin osalta kumppaninamme toimii joensuulainen Primatimber Oy. Laitureiden kuljetuksista vastaa enonkoskelainen K&K Mustoset Ay. Laituriasennuksista huolehtii Itä-Suomen alueella Savontähti Oy.