Tutustu meihin

Savorak Laiturit Oy

Savorak Laiturit Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka nojaa laitureiden ja laituritarvikkeiden valmistuksessa kotimaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen sekä tuotteiden korkeaan laatuun ja viimeisteltyyn estetiikkaan.

Savorak Laiturit Oy:n toimintaa luotsaa Tomi Kokkonen. Ensimmäiset 10 vuotta yrityksen laiturit valmistuivat Saimaan sydämessä, Savonlinnassa. Yrityksen kasvun myötä Savorak Laiturit siirtyi vuoden 2019 alusta uusiin ja isompiin tuotantotiloihin Rantasalmelle. Savorak Laiturit valmistuvat edelleen käsityönä yrityksen omien työntekijöiden toimesta.

Yrityskaupan myötä palvelut laajentuivat

Maaliskuun lopussa  2021 julkistimme yrityskaupan, jossa Lip-Lap-Laituri Oy osti Savorak Oy:n .

Savorak laitureiden valmistus jatkuu normaalisti Rantasalmen tehtaalla. Toteutuneen yrityskaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Savorakin laiturit valmistuvat käsityönä Rantasalmella. Korkean laadun takana on saumaton yhteistyö tavarantoimittajien, oman porukan ammattilaisten sekä kattavan jälleenmyyjäverkoston välillä.

Tehdastiimi

Kunnia-asiamme on olla varmistamassa, että jokainen asiakkaamme saa juuri tarpeisiinsa ja rantaansa parhaiten sopivan laiturin niin toiminnallisesti kuin visuaalisesti.

Savorak Laiturit Oy:n toimintaa luotsaa  Tomi Kokkonen. Ensimmäiset 10 vuotta yrityksen laiturit valmistuivat Saimaan sydämessä, Savonlinnassa. Yrityksen kasvun myötä Savorak Laiturit siirtyi vuoden 2019 alusta uusiin ja isompiin tuotantotiloihin Rantasalmelle. Savorak Laiturit valmistuvat edelleen käsityönä yrityksen omien työntekijöiden toimesta.

vastuullisuus-vinkki
savorak-laiturit-venemessut-laituritarjous

Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjämme ympäri Suomen mahdollistavat omalla paikallistuntemuksellaan sen, että voit saada laadukkaan ja kotimaisen Savorak-laiturin kaunistamaan ja viimeistelemään rantapaikkasi, sijaitsee se sitten missä päin Suomea tahansa!

Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat mielellään kysymyksissä laiturin valintaan liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä alueesi jälleenmyyjään ja sovi ilmainen rantakatselmus!

Luotettavat yhteistyökumppanit

Muilta osin nojaamme pitkäaikaisiin ja luotettaviin yhteistyökumppaneihimme. Puumateriaalin osalta kumppaninamme toimii joensuulainen Primatimber Oy. Laitureiden kuljetuksista vastaa enonkoskelainen K&K Mustoset Ay. Laituriasennuksista huolehtii Itä-Suomen alueella Savontähti Oy.
 
primatimber-vinkki
savorak-laiturit-kasintehty-laituri-scaled-1-1920x1217

Vastuullinen kumppani

Haluamme olla vastuullinen ja luotettava kumppani asiakkaillemme, jälleenmyyjillemme ja kaikille yhteistyökumppaneillemme. Työnantajana haluamme olla turvallinen, iloinen & esimerkillinen. Tästä syntyy Savorak-laatu. Uskomme, että tämä on resepti menestykseen ja toimiviin asiakassuhteisiin.

Miksi Savorak laituri?

Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme haastaneet itsemme kehittämään markkinoiden parhaita laitureita.
Hyödynnä ilmainen rantakatselmuksemme!
Rantakatselmus ei sido sinua lainkaan. Siinä sinua lähin jälleenmyyjämme tulee paikan päälle kartoittamaan, sopiiko ajatuksissasi oleva laituri rantaasi.
10-syyta-vinkki
nain-syntyy-vinkki

Näin syntyy Savorak laituri

Näin syntyy Savorak laituri – tie suomalaisesta metsästä kesän aitiopaikalle Pohjolan metsien puu ovat maailman parasta. Tuosta samasta puusta valmistetaan käsityönä Savorakin laiturit Rantasalmella, Saimaan vesien äärellä. Mitä kaikkea ja ketä kaikkia matkan varrelle mahtuu, että valmis laituri asiakkaamme rannan tavoittaa – sitä tietä pitkin kuljetamme sinut seuraavassa.