Laituritarvikkeet

Laaja valikoima laituritarvikkeita

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita laituritarvikkeita. Laituritarvikkeet tekevät laituristasi turvallisemman ja viihtyisämmän, sekä helpottavat sen käyttöä.

Valikoimastamme löytyy erilaisia turvallisuustuotteita, sekä uima- ja veneenkiinnitysvarusteita. Lisäksi valikoimastamme löydät myös muita vapaa-ajan viettoa helpottavia tuotteita kuten laiturikalusteita,  valo,-vesi- ja sähkötolppia sekä veneenkiinnitystarvikkeita.

Kaikki tuotteet luotettavasti kotiinkuljetettuna. Otathan yhteyttä jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta niin etsitään yhdessä.

Savorak laituri ja mustat uimaportaat

Hyödynnä laituri myös syksyn pimeydessä tunnelmallisella valaistuksella

sulabox-laituri

Tee talviuinnista helppoa

Sulanapitolaite vie avannon sulanapidon aivan uudelle tasolle. Kaikki mitä sulanapitoon tarvitset löytyy yhdestä laatikosta, jolloin vältyt jään sahaamiselta, sekä uppopumppujen asentamiselta.  Järjestelmän toiminta perustuu ilman puhallukseen. Pumppu puhaltaa letkun kautta ilmaa pohjassa olemaan ilmalautaseen. Pumpulta tuleva ilma hajoaa ilmalautasessa pieniksi kupliksi, jotka nostavat pohjan lämpimämpää vettä ylöspäin. Toimintaperiaate on yksi tehokkaimpia avannon sulana pitoon.

Valmislaiturit verkkokaupasta rantaan toimitettuna

Nauti tunnelmallisesta pihasta - uudet pihatuotteet saatavilla

Kääntyvät laituritikkaat ovat helppohoitoiset

Kääntyvät uimaportaat nostat helposti vedestä silloin, kun uimaportaat eivät ole käytössä. Porrasaskelmat pysyvät puhtaampina ja siistimpinä, kun eivät kerää limaa vedestä. Savorakin uimaportaat jäävät ylösnostettaessa pystyasentoon, joten laiturille jää tilaa etkä kompastu uimaportaisiin.

Venepuomit ja kävelysillat

Veneenkiinnitykseen pollarit, poijut, venetelekat ja törmäyssuojat

Tarvikkeet laiturin ankkurointiin

Löydä omat suosikkisi suosituimmista laituritarvikkeistamme

Tutustu uuteen Savorak mallistoomme, viimeisteltyä laatua laiturillesi!

Meillä myös oma kotimainen ja näyttävä Savorak-mallisto, jota täydennämme jatkuvasti. Savorak tuotteet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jossa jokainen tuote on suunniteltu ja valmistettu laatulupaustemme mukaisesti. Kotimaisesti, korkealaatuisesti sekä viimeistellyllä estetiikalla.
Mustat uimaportaat Savorak

Savorak-malliston tuotteita

Rentoudu laiturilla

Asioi kätevästi verkkokaupassa 24/7 Kaikki tuotteet kotiinkuljetettuna!