Search
Close this search box.

Laituritarvikkeet

Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme – Nopea Toimitus ja Huippulaatu!

Etsitkö verkkokauppaa, jossa laatu, valikoima ja nopea toimitus kohtaavat? 

Tutustu laajaan valikoimaamme laituritarvikkeita ja pihatuotteita, jotka on suunniteltu kestämään ja ihastuttamaan. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi yhdellä silmäyksellä, oli kyseessä laiturin rakentaminen, uudistaminen tai pihan kohentaminen. Valitse luotettava ja laadukas kumppani, joka tarjoaa sinulle nopean toimituksen ja ensiluokkaisen valikoiman!

Halutuimmat laituritarvikkeet ja pihatuotteet löydät Savorak-mallistosta

Savorakin oma ainutlaatuinen valikoima laituri- ja pihatuotteita, jossa yhdistyvät korkea laatu, kestävyys ja ainutlaatuinen suunnittelu. Tuotteet ovat suunniteltu yhteensopiviksi tarjoten sinulle mahdollisuuden luoda juuri sellainen ulkotila, josta olet aina unelmoinut. 

Jokainen tuote on suunniteltu ja valmistettu laatulupauksemme mukaisesti: kotimaisesti, korkealaatuisesti sekä viimeistellyllä estetiikalla. Valitse meidän oma mallistomme, jota et löydä kilpailijoilta, ja nauti kestävyydestä ja tyylikkyydestä vuosikausia eteenpäin. 

Valmislaiturit verkkokaupasta rantaan toimitettuna

Savorak paalupollari:
Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston paalupollari
kiinnittää isommankin veneen laituriisi

Savorak laituripenkki selkänojalla:
Tukeva ja säänkestävä Savorak-malliston laituripenkki

Savorak Led valo:
Tunnelmallinen valaistus laiturille

Savorak teräskaide 5m:
Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston mattamusta, pulverimaalattu teräskaide

Savorak Led tolppa pistorasialla:
Valo ja pistorasia samassa tolpassa

Hyödynnä laituri myös syksyn pimeydessä tunnelmallisella valaistuksella

Tee talviuinnista helppoa

Sulanapitolaite vie avannon sulanapidon aivan uudelle tasolle. Kaikki mitä sulanapitoon tarvitset löytyy yhdestä laatikosta, jolloin vältyt jään sahaamiselta, sekä uppopumppujen asentamiselta.  Järjestelmän toiminta perustuu ilman puhallukseen. Pumppu puhaltaa letkun kautta ilmaa pohjassa olemaan ilmalautaseen. Pumpulta tuleva ilma hajoaa ilmalautasessa pieniksi kupliksi, jotka nostavat pohjan lämpimämpää vettä ylöspäin. Toimintaperiaate on yksi tehokkaimpia avannon sulana pitoon.

Kääntyvät uimaportaat ovat helppohoitoiset ja turvalliset

Nauti puhtaasta ja turvallisesta uintikokemuksesta laiturin kannelle kääntyvillä Savorak-malliston uimaportailla. Niiden ainutlaatuinen suunnittelu mahdollistaa sen, että portaat pysyvät puhtaina ja turvallisina, sillä ne eivät jää veteen limoittumaan tai likaantumaan. Ylös nostaessa portaat jäävät kätevästi  pystyasentoon, mikä säästää tilaa laiturin kannella. Näin voit nauttia täysin vapaasti laiturin tilasta ilman esteitä. Valitse innovatiiviset ja käytännölliset ylös nostettavat  uimaportaat – turvallisuutta ja mukavuutta jokaiseen uintikokemukseen!

Nauti tunnelmallisesta pihasta - uudet pihatuotteet saatavilla

Tuo kesän parhaat hetket laiturille

Nauti ajanvietosta ystävien kanssa laiturilla. Savorak-kalusteet on tehty laiturikäyttöön sopiviksi. Tukevat kalusteet kestävät tuulta ja sään vaihteluita. Materiaaleiksi on valittu helppohoitoinen ja tyylikäs mustaksi maalattu ruostumaton teräs sekä puupinta.

Enää piha ei lopu laituriin ja voit nauttia parhaista näköaloista hyvän ruoan ja seuran kanssa.

Asioi kätevästi verkkokaupassa 24/7
Kaikki tuotteet kotiinkuljetettuna!