Search
Close this search box.

Savorak Teräskaide 5 m kävelysiltaan, musta

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston mattamusta, pulverimaalattu teräskaide 5 m:n  kävelysillalle.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

 

990,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

MATTAMUSTA TERÄS – kestävä ja tyylikäs kaide

Tyylikäs ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja pitkäikäistä ratkaisua. Tämä vahva tuote on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tyylikkäästi mustalla pulverimaalauksella. Yhdistelmä takaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, sillä ruostumaton teräs suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta, kun taas musta pulverimaalaus antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen vankka rakenne ja huolellisesti suunniteltu design tekevät siitä erinomaisen ratkaisun sekä esteettisiin että toiminnallisiin tarpeisiin. Lisäksi sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä.

Kaiteet lisää turvallisuutta ja helpottavat liikkumista

Teräskaiteet tarjoavat turvallisen reunan laiturille, mikä on erityisen tärkeää varsinkin lasten tai lemmikkien läsnäollessa. Ne antavat käyttäjille lisävarmuutta ja estävät putoamisia veteen tai loukkaantumisia.

Kestävä ja moderni ratkaisu laiturille, käyntisillalle tai terassille

Teräskaide voi täydentää sekä moderneja että perinteisiä laiturimuotoiluja. Sen monipuolinen ulkonäkö ja suunnittelumahdollisuudet tekevät siitä suositun valinnan monenlaisiin ympäristöihin ja makuihin. Savorak teräskaide elementti sopii viiden metrin kävelysiltaan. Se on suunniteltu laitureille ja laitureiden käyntisilloille, mutta sopii loistavasti myös terasseille asennettavaksi.

Musta teräskaide on esteettinen ja visuaalinen valinta, joka luo laitureille, käyntisilloille ja terasseille näyttävyyttä ja linjakkuutta. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät teräskaiteesta houkuttelevan ja toiminnallisen lisän laiturille, joka täyttää sekä turvallisuus- että esteettiset tarpeet. Valittavanasi on kaksi tyylikästä teräskaidemallia, joko suora- tai ristikkokaide.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino80 kg (kilogramma)
Mitat500 × 10 × 99 cm (senttimetri)
SKU ST006416 Tuoteryhmät ,