Laiturit

Savorak Laitureilta saat oikeanlaisen laiturin, oikeaan paikkaan. Kuluttajalaitureiden lisäksi valmistamme suurempia venelaituri- ja uimalaituri- / uimalakokonaisuuksia. Yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme asiakkaillemme myös monipuolista rantarakentamista.

MökkiBetoniPutkiMassiivi
Suojaisille vesille
Avoimille vesille
Merenrantaan
Talvehtii vedessä✓ *✓ *✓ *✓ *
Uimalaituriksi
Veneen kiinnitykseen
Sisältää kävelysillankylläkylläkylläkyllä
Hinnat alkaen950 €3 890 €5 150 €8 890 €

*) onnistunut laiturin talvehtiminen (laiturin säilyttäminen vedessä) edellyttää

Savorak mökkilaiturit

Mökkilaituri on Savorak laitureista kevytrakenteisin ja edullisin hinnaltaan. Se on matalaan mökkirantaan oiva vaihtoehto silloin kun on tarvetta pienemmän veneen kiinnitykseen ja perusuimalaiturille. Mökkilaiturin voi keveytensä vuoksi vetää itse talveksi rannalle. Toki myös mökkilaiturimme on muiden laiturimalliemme tavoin niin laadukasta tekoa, että sen voi jättää talveksi veteenkin. Se ei jäitä säikähdä!

Savorak putkiponttonilaiturit

Putkiponttonilaituri on suosittu laiturimalli paitsi kestävyytensä, vakautensa, myös helppohoitoisuutensa takia. Vakaata laiturimallia voi käyttää sekä uimalaitureissa että veneen kiinnittämiseen, minkä lisäksi putkiponttonilaituri soveltuu erinomaisesti matalampiin rantoihin. Putkiponttonilaitureista valmistetaan myös jotain suurempaa, satamalaiturit!

Laiturielementtejä voidaan yhdistää rinnakkain, peräkkäin sekä T- ja L-muotoon.
Putkiponttonia löytyy valikoimastamme 400, 500 ja 560 mm.

Putkiponttonilaitureita on saatavilla useissa eri malleissa sekä valmiiksi asennettuina että erikseen myytynä koko Suomen alueella. Savorakin Laitureiden asennuspalvelu varmistaa putkiponttonilaiturin oikeaoppisen ja kestävän kiinnityksen. Monipuolisesta laituritarvikevalikoimastamme löytyvät niin uimaportaat, poijut ja törmäyssuojat kuin muut tarvikkeet, jotka viimeistelevät laiturisi ilmeen.

Savorak betoniponttonilaiturit

Betoniponttonilaiturit on tehty kestämään kesän myrskyt ja talven jäät. Ne on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Betoniponttonilaituri soveltuu veneen kiinnittämiseen sekä uimalaituriksi.

Betoniponttonit valmistamme muovikuitua sisältävästä K-45 erikoisbetonista, mikä takaa ponttoneille pitkän eliniän myös merivedessä.

Betoniponttonilaituri on varma ja huoleton ratkaisu moneen rantaan. Laiturielementtejä voidaan yhdistää rinnakkain, peräkkäin sekä T- ja L- muotoon.

Savorak Huvila-Massiivi

Järeimmät, eli Massiivi Huvilalaitureiden kannet valmistamme 73mm * 173 tai 198mm ja 28mm * 120mm kyllästetystä puutavarasta. Kansilautojen kiinnitys ruostumattomilla ruuveilla.

Jotain suurempaa?

Etsitkö suurempaa venelaituria tai uimalaa? Savorak on erikoistunut myös julkisten ja suurempien kohteiden kokonaisvaltaiseen rakentamiseen.