Search
Close this search box.

Vakaa ja tyylikäs laituri avaimet käteen -toimituksena

Täydellinen laituri jokaiseen rantaan - Valitse luotettava ja kestävä vaihtoehto

Huolellisesti suunnitellut ja testatut laiturimme ovat täydellinen valinta kaikenlaisille rannoille ja käyttötarkoituksiin. Yhdessä asiantuntijan kanssa valitset oikeanlaisen laiturin. Käyttötarpeisiisi  ja ympäristöösi juuri sopivan. Oikein valittu laituri palvelee jopa vuosikymmenien ajan.

Lähes kaikki laiturimme on suunniteltu talvehtimaan vedessä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan vaihteleviin sääolosuhteisiin. Voit luottaa laiturimme kestävyyteen ja luotettavuuteen vuodenajasta riippumatta.

Laiturimme suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Unelmalaiturisi on kantava ja vakaa, laituri istuu hyvin rantaasi ja sopii rantamaisemaan. Tarjoamme myös avaimet käteen -toimituksen, joka sisältää kuljetuksen, vesillelaskun, ankkuroinipaketin ja asennuksen. Lisäksi toimitukseen sisältyy valittujen laituritarvikkeiden asennus.

SAVORAK LAITURIMALLIT - vietä unelmiesi kesäpäivä rannalla

Tee valinta, joka kestää vuosikymmeniä

Savorak-laituri on suunniteltu kestämään aikaa, sään vaihteluita ja elämää. Laadukkaat materiaalit, jatkuva tuotekehitys ja huolellinen kotimainen tuotanto takaavat laiturimme pitkäikäisyyden ja korkeatasoisen viimeistelyn. Valitse luotettava ja kestävä vaihtoehto – valitse Savorak!”

MIKSI SAVORAK:

GALLERIA

ASIAKKAILTAMME KUULTUA

"Savorakilla oli ylivoimaisesti parhaimmat kantavuudet. Savorakin laiturin runkorakenne oli myös jämäkämpi kuin kilpailijalla."

"Näissä on laatua, kestävyyttä ja käyttömukavuutta todella paljon, ja tää sitä paitsi istuu tähän maisemaan!"

"Savorakin laituri on hinta-laatusuhteeltaan paras."

"Laiturimme vaikuttaa erittäin hyvin tehdyltä ja on kestävän oloinen. Työt hoituivat ajallaan ja kaikki meni hyvin."

Ympärivuotinen, jään kestävä laituri talvehtii vedessä

Laiturin käyttöpaikka ja käyttötarkoitus määrittävät jo pitkälle unelmalaiturisi tyypin. Lähes kaikki Savorakin laiturit ovat ympärivuotisia laitureita eli ne talvehtivat vedessä. Sääolosuhteet vaikuttavat kuitenkin laiturityypin valintaan. Haastaviin sääolosuhteisiin tarvitaan enemmän kestävyyttä ja kokoa. Kaikki Savorak-laiturit ovat kelluvia, eikä niiden korkeutta tarvitse säätää vedenpinnan vaihteluiden vuoksi. Koko ja massa lisäävät laiturin vakautta.

Pienemmät ja kevyemmät laiturit sopivat erinomaisesti pienten järvien ja lampien rantoihin uimalaitureiksi,  vedenottoon, sekä pienten veneiden kiinnitykseen, katso lisää: Saunalaituri tai Mökkilaituri.

Ison veneen kiinnitykseen tai sääolosuhteiltaan haastaviin suurten järvien sekä meren rantaan kannattaa valita suurempi ja vankkarakenteisempi laituri, katso valikoimastamme: BetoniponttoniPutkiponttoni– tai Massiivilaituri.

Olemme apunasi sopivan laiturin valinnassa!