Vakaa ja tyylikäs laituri avaimet käteen toimituksena

Vietä unelmiesi kesäpäivä rannalla

Savorak laiturit suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Unelmalaiturisi on kantava ja vakaa, laituri istuu hyvin rantaasi ja sopii rantamaisemaan.

Tarjoamme myös avaimet käteen toimituksen, joka sisältää kuljetuksen, vesillelaskun, ankkuroinipaketin ja asennuksen. Lisäksi toimitukseen sisältyy valittujen laituritarvikkeiden asennus.

Tarjoamme ilmaisen rantakatselmuksen

Haluatko hyödyntää ammattilaisen neuvot sopivan laiturin valinnassa? Hyödynnä maksuton rantakatselmus, jonka avulla pääsemme toteuttamaan rantaan ja käyttötarpeisiisi sopivan laiturin.

Suunnittele itse rantaasi sopiva laituri

Haluatko itse suunnitella millaiset laiturimallit sopivat juuri sinun rantaasi ja käyttötarpeisiisi parhaiten. Kokeile helppokäyttöistä laiturisuunnittelu

Tutustu eri laiturimalleihimme

Savorak laituri on suunniteltu pitkäikäiseksi

Pitkäikäinen laituri kestää aikaa, sään vaihteluita ja elämää. Savorak laiturin kestävyys ja korkeatasoinen viimeistely syntyy laadukkaista materiaalivalinnoista, jatkuvasta tuotekehityksestä ja loppuun hiotusta kotimaisesta tuotannosta.

Ympärivuotinen, jään kestävä laituri talvehtii vedessä

Laiturin käyttöpaikka ja käyttötarkoitus määrittävät jo pitkälle unelmalaiturisi tyypin.  Kaikki Savorakin laiturit ovat ympärivuotisia laitureita eli ne talvehtivat vedessä. Sääolosuhteet vaikuttavat kuitenkin laiturityypin valintaan. Haastaviin sääolosuhteisiin tarvitaan enemmän kestävyyttä ja kokoa. Kaikki Savorak laiturit ovat kelluvia, eikä niiden korkeutta tarvitse säätää vedenpinnan vaihteluiden vuoksi. Koko ja massa lisäävät laiturin vakautta.

Pienemmät ja kevyemmät laiturit sopivat erinomaisesti pienten järvien ja lampien rantoihin uimalaitureiksi,  vedenottoon, sekä pienten veneiden kiinnitykseen: Saunalaituri tai Mökkilaituri

Ison veneen kiinnitykseen tai sääolosuhteiltaan haastaviin suurten järvien, sekä meren rantaan kannattaa valita suurempi ja vankkarakenteisempi laituri: Betoniponttoni, Putkiponttoni– tai Massiivilaituri.

Olemme apunasi sopivan laiturin valinnassa!

Mitä asiakkaat sanovat Savorak laitureista?

"LAITURIN EKOLOGISUUS JA RÄÄTÄLÖITÄVYYS, SEKÄ SAVORAKIN TAHOLTA AKTIIVISUUS JA MUTKATTOMUUS OLI RATKAISEVAA."

"TÄLLÄ HETKELLÄ LAITURI ON ENSISIJAISESTI TARKOITETTU LASTEN UIMISEEN JA HYPPIMISEEN SEKÄ TIETENKIN VESISKOOTTERIN KIINNITTÄMISEEN."

"SAVORAKIN PUOLELTA HOMMA TOIMI KAIKKINENSA ERITTÄIN HYVIN, JA SAVONTÄHDEN MIEHET HOITIVAT LAITURIN ASENNUKSEN AMMATTITAIDOLLA."

"HIRMU TYYTYVÄINEN OLEN SAUNALAITURIINI, JA SUOSITELLA VOIN MUILLEKIN."

"SAVORAKIN LAITURI ON HINTA-LAATUSUHTEELTAAN PARAS."

"LAITURIMME VAIKUTTAA ERITTÄIN HYVIN TEHDYLTÄ JA ON KESTÄVÄN OLOINEN. TYÖT HOITUIVAT AJALLAAN JA KAIKKI MENI HYVIN."

"SAVORAKILLA OLI YLIVOIMAISESTI PARHAIMMAT KANTAVUUDET. SAVORAKIN LAITURIN RUNKORAKENNE OLI MYÖS JÄMÄKÄMPI KUIN KILPAILIJALLA."

"TOMI MYÖS OSASI SELKEÄSTI TUODA ESILLE, ETTÄ MILLAINEN LAITURI JUURI TÄHÄN RANTAAN SOPII JA MILLAINEN EI."

"NYT TÄÄLLÄ PYSTYY LÄMMITTELEMÄÄN ELÄVÄN TULEN ÄÄRESSÄ. TALVELLA VAAHTOKARKKIEN PAAHTAMINEN TIKUN NOKASSA ON MYÖS MUKAVAA."

"NÄISSÄ ON LAATUA, KESTÄVYYTTÄ JA KÄYTTÖMUKAVUUTTA TODELLA PALJON, JA TÄÄ SITÄ PAITSI ISTUU TÄHÄN MAISEMAAN!"