Asiakastarinat

Ville Mansikkamäki, Valtran myyntijohtaja
Tämä on tarina, jossa ensimmäiseksi kannattaa katsoa kuva saunamökin portaista ja painaa mieleensä niiden kauniin luonnonharmaaksi patinoitunut värisävy. Se on nimittäin sävy, jollaiseksi itse esittelykohde -Jyväskylän Laukaassa sijaitseva Savorakin lehtikuusilaituri- tulee muutamassa vuodessa asteittain muuttumaan. Ja ihan luonnostaan – käsittelemättömästä, mutta kestävästä luonnonmateriaalista kun on kyse.
Hannu Valtonen, Ikoinniemi-Ritosaaren Osakaskunnan puheenjohtaja
Ikoinniemi-Ritosaaren Osakaskunta hankki Savonlinnan Ikoinniemeen uuden satamalaiturin Savorak Laitureilta. Laituri on tarkoitettu alueen asukkaiden, kesämökkiläisten sekä matkailijoiden käyttöön. Laituri asennettiin toukokuussa 2017. Osakaskunnan puheenjohtaja Hannu Valtonen kertoo, että he saivat rahoilleen hyvin vastinetta.
Ira Lange, mökkiläinen
Punkaharjulla kesämökkinsä uudella laiturilla istuu hyväntuulinen nainen, Ira Lange. Perhe on saapunut Helsingistä mökilleen syysviikonloppua viettämään. Sauna on lämpiämässä ja on tovi aikaa vaihtaa sananen laituriprojektista. Siitä, miten tottuneesti perheen koira Malik uudelle laiturille juoksee, voi jo päätellä, että aikaa on tällä vedenpäällisellä terassilla tullut vietettyä jo paljon.
Anja Huupponen, eläkeläinen
Paikallista osaamista omaan mökkirantaan
Ikkunasta ulos katselee tyytyväinen nainen. Hänen nimensä on Anja Huupponen, entinen taloushallinnon ammattilainen, nykyinen eläväinen eläkeläinen. Hänen kesämökillään Rantasalmella ollaan. Päivä on kaunis, ja koska laituria on tultu kuvaamaan niin sinnehän sitä päätetään mennä kesälle kilistelemään ja kuulemaan, kuinka Anja päätyi hankkimaan rantaansa Savorakin saunalaiturin.
Kaisa Heickell
Kun vakio ei riitä
Kuhmoisista se löytyy. Läheltä Kuhmoisten satamaa, Kaisa ja Arthur Heickellin kodin ja heidän 5-lapsisen perheen rannasta. Nimeltään se on Annan, Aapelin, Idan, Iivarin ja Nestorin uimahuone. Mutta myös Muumien uimahuone se todellakin on -pieniä, aitoja Tove Janssonin alkuperäisissä tarinoissa olleita yksityiskohtia myöten.