Search
Close this search box.

Savorak Uimaporras 5 askelmaa HST, kiillotettu

Savorak mallisto avainlippu tuote

 • Tyylikkäät sään ja katseen kestävät uimaportaat.
  • Runko HST ruostumaton, haponkestävä teräs
  • Kääntyvä porrasosa saranoidulla kääntövivulla
  • Porrasosan kallistuskulma 18 astetta
  • Askelmien leveys 480 mm
  • Paino n. 25 kg
  • Pakkaus sisältää kokoonpano- ja kiinnitystarvikkeet
  • Tukeva ja säänkestävä Savorak- malliston uimaporras
  • Uimaportaan kokoonpano-ohje
  • Video uimaportaan kääntämisestä laiturin kannelle.

   

Saatavana 5- ja 6- askelmaisina, sekä jatko-osa 2-askelmaa.

Huom! Valitse materiaali askelmiin. Saatavilla painekyllästetty vihreä tai ruskea mänty. Kirjoita materiaalivalintasi kommenttikenttään.

Huomioithan, että lähetys koostuu useammasta pakkauksesta ja ne saatetaan toimittaa eri aikaan.

 

HUOM! Uimaportaat tulee nostaa ylös hitaasti, jolloin rungon sisällä ollut vesi pääsee valumaan pois. Porras on kevyempi nostaa ja talviaikaan sisään jäätynyt vesi voi vahingoittaa runkoa.

670,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

HST uimaportaat ovat tyylikkäät ja ne kestävät Suomen vaihtelevat sääolot

Uimaportaiden puuosista löydät varmasti laituriin sopivan värivaihtoehdon: valittavana on vihreä tai ruskea painekyllästetty mänty.

Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia. Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

 

haponkestävä uimatikas haastaviin olosuhteisiin        haponkestävät uimaportaat kestää meriveden       Haponkestävät uimportaat kiiltoa ja tyylikkyyttä

Leveistä ja tukevista uimaportaista on helppo mennä uimaan ja nousta ylös vedestä

Portaiden yläosa on leveydeltään 66 cm ja puisen porrasosan leveys on 48 cm, joten uimasta on helppo nousta isommankin aikuisen.   Porrasosa on vahvistettu tuplarungolla ja portaiden alaspäin mennessä ulkoneva kallistuskulma (18 astetta) helpottaa portaiden käyttöä. Kuusiportainen uimaporras yltää 130 senttimetrin syvyyteen laiturin kannesta mitattuna. Jos tarvitset pidempiä portaita voit jatkaa portaita kahdella askelmalla jatko-osan avulla, jolloin 8-askelmaiselle uimaportaalle tulee mittaa 200 cm laiturin kannesta mitattuna.

Helppohoitoisuutta kääntyvällä porrasosalla

Saat nostettua Savorakin uimaportaan helposti pois vedestä kääntövivun ansiosta. Kääntyvät uimaportaat ovat pitkäikäiset ja turvalliset, koska ne eivät pääse limoittumaan vedessä. Lisäksi niiden huoltaminen on huomattavan paljon helpompaa kuin kiinteiden portaiden. Savorakin uimaporras jää tarkoituksella käännettynä pystyasentoon, eikä näin ollen vie laiturilta oleskelutilaa, eikä aiheuta kompastumisvaaraa. Puuosien käyttöikää voit pidentää öljyämällä niitä säännöllisesti.

 

HUOM! Uimaportaat tulee nostaa ylös hitaasti, jolloin rungon sisällä ollut vesi pääsee valumaan pois. Porras on kevyempi nostaa ja talviaikaan sisään jäätynyt vesi voi vahingoittaa runkoa.

 

Haponkestävä teräs toimii haastavissa olosuhteissa

Uimaportaat on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja se on sähkökemiallisesti kiillotettu.  Haponkestävä ruostumaton teräs kestää kaikki sääolosuhteet (myös meriveden)  ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin ja nikkeliin, jotka reagoivat hapen kanssa ja muodostavat suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

Video uimaportaan kääntämisestä laiturin kannelle.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino27 kg (kilogramma)
Mitat145 × 50 × 25 cm (senttimetri)
Askelmien väri

vihreä, ruskea