Savorak Vesitolppa

Vesitolppa RST musta.Savorak mallisto avainlippu tuote

  • RST pulverimaalattu musta
  • Korkeus 1000 mm

490,00 

Kuvaus

Tyylikäs vesitolppa sopii kaikille laitureille ja terasseille

 

Savorak vesitolppa on tyylikäs ja kestävä, se sopii niille, jotka haluavat laituriltansa kaiken hyödyn irti. Tämä vesitolppa sopii täydellisesti kaikille laitureille ja terasseille ja se on helppo asentaa. Kätevän muovitetun hanan lisäksi siihen on kiinnitetty letkun pidike ja kiiltävä ruostumaton vesiputki tolpan ulkopuolelle.

 

vesitolppa-laiturilla

 

Laadukas ja kestävä materiaali takaa pitkän käyttöiän

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vesitolppa kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino4,6 kg (kilogramma)
Mitat96 × 15 × 15 cm (senttimetri)