Savorak LED Tolppa

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston led valo tolppa tekee laituristasi turvallisemman ja tunnelmallisemman.Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Korkeus n. 991 mm
  • Runko RST pulverimaalattu musta
  • Led-elementillä 5 vuoden takuu
  • Valaisimen värilämpötila on 3000K
  • Tarvitsee muuntajan (ei sisälly hintaan)
  • Yksi muuntaja riittää neljälle valolle

 

 

555,00 

Kuvaus

Tunnelmallista valoa laiturille

Valaisimen 3000 kelvinin valo on lämpimän sävyinen. Ristikko luo kauniin valokuvion laiturille ja läpinäkyvä suojalevy pehmentää valosta tunnelmallisen ja suojaa vesiroiskeilta tehokkaasti. Led-elementillä on 5 vuoden takuu.

savorak led valot ja pollarit

Laiturivalaisimen suunnittelussa on huomioitu vesieliöt

Led-valo valaisee kolmeen suuntaan. Se kiinnitetään laituriin siten, että valaisematon neljäs sivu on veteen päin. Näin vesieliöille ei tule turhaa valoa ja ne pääsevät hyödyntämään vuorokauden valon vaihtelut luonnollisesti.

Järjestelmäperiaate Savorak led-valaisimet

Savorak led valotolppa

Mattamusta ruostumaton teräsrunko on sään ja katseen kestävä

Runko on kestävää ruostumatonta terästä, joka on pulverimaalattu mattamustaksi. Valaisin tolpalla on pituutta noin 99 cm.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino6 kg (kilogramma)
Mitat15 × 15 × 99 cm (senttimetri)