Search
Close this search box.

Savorak Hyppylauta laiturille

Sään vaihteluita ja käyttöä kestävä hyppylauta laiturille. Metalliosat on maalattu mattamustaksi, joten hyppylauta sopii hyvin yhteen muiden Savorak malliston laituritarvikkeiden kanssa.Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Mustaksi pulverimaalattu RST runko
  • Säänkestävä
  • Koko 101 x 50 cm
  • 30mm vaneri, jossa sään kestävä kangas.

650,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Jäntevä hyppylauta riemastuttaa uintireissuja

Savorak hyppylauta on suunniteltu kestämään vaativaa käyttöä ja tarjoamaan unohtumattomia hetkiä veden äärellä. Tämä lauta on valmistettu huippulaatuisista materiaaleista, jotka tekevät siitä erittäin kestävän ja pitkäikäisen. Olipa kyseessä sitten hyppyjä, temppuja tai rentoa aalloilla liplattelua, tämä tuote kestää käyttäjänsä intohimoisenkin vesiseikkailun. Metrin pituinen  hyppylauta on tukeva ja kestävää tekoa alaosan ruostumattoman teräsrungon ja neljän jämäkän jousen vuoksi. . Sään kestävä kangaspäällys on miellyttävän pehmeä eikä luisu märkienkään jalkojen alla.

Laituri, josta on kaikille perheenjäsenille iloa

Hyppylaudasta sanottua:

“Mitä lapsiin (ja lapsenmielisiin aikuisiin ja ystäviin) tulee, niin hauskuutta ja tekemistä tarjoaa taas laiturin päähän kiinnitetty yksinkertainen, mutta toimiva hyppylauta.

– Hyppylautaa on rääkätty 3-4 tuntia joka päivä tänä kesänä, Mäkinen naurahtaa.” Lue lisää Jarmo Mäkisen asiakastarinasta.

 

Hyppylauta kiinnitetään laiturin reunaan siten, että hyppylaudan runko on lähellä laiturin reunaa. Vaikka se onkin on tehty tukevaksi, on tärkeää huomioida jousien pitkäkestoisuuden kannalta että laudalla hypitään suoraan eteenpäin, ei laudalta sivulle.  Hyppylauta sopii kaikille lapsista aikuisiin, maksimipainona 110 kg

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino20 kg (kilogramma)
Mitat100 × 60 × 30 cm (senttimetri)