Search
Close this search box.

Savorak Avotulipaikka

Tunnelmallinen ja tyylikäs Savorak avotulisija vie pihasuunnittelusi uudelle tasolle. Savorak mallisto avainlippu tuote

 

Tuotteen toimitusaika n. 2 viikkoa.

 

1320,00 1890,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tunnelmallinen elävä tuli

Moderni ja ennennäkemätön Savorak-malliston avotulipaikka, joka on suunniteltu herättämään huomiota ja luomaan tunnelmaa ulkotiloihin. Tämä tuote kunnioittaa perinteistä avotulien tunnelmaa, mutta tuo samalla mukanaan rohkeaa ja innovatiivista muotoilua. Avotulipaikka on osa suosittua Savorak Design -mallistoa, joka tunnetaan rohkeasta ja persoonallisesta muotoilustaan. Tämä uniikki tuote on suunniteltu täydentämään modernia ulkotilaa ja luomaan lämpöä ja tunnelmaa niin kotipihaan kuin mökillekin. Olipa kyseessä sitten rento illanvietto ystävien kanssa tai romanttinen hetki kahden kesken, tämä avotulipaikka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja tekee ulkotiloista todellisen keskipisteen

 Rouheisen tyylikäs ja kestävä Cor-Ten

Savorak malliston tulisija on valmistettu  Cor-Ten-teräksestä, joka antaa tuotteelle rustiikkisen ja tyylikkään ruskeanoranssin värin. Cor-Ten- teräs on kuparilla, kromilla, nikkelillä ja fosforilla niukasti seostettu teräslaatu, jonka pinnalle muodostuu hapen ja kosteuden vaikutuksesta oksidikerros. Oksidi kerros estää korroosion jatkumisen syvemmälle teräksen sisään. Värin syvyys ja tummuus vaihtelee pinnan märkyyden mukaan kirkkaan oranssista syvään ruskeaan. Cor-Ten on materiaalina erittäin pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Voidaan sanoa sen olevan lähes huoltovapaa, joka tarkoittaa myös pieniä ylläpitokustannuksia ja ympäristökuormaa. Tuotannosta saapuessa Cor-Ten on teräs on kauttaaltaan kirkasta terästä.  Aluksi teräksen pintaan muodostuu hapen vaikutuksesta tiivis oksidikerros, jonka jälkeen se alkaa ruostua jo muutamassa päivässä. Normaali teräs ruostuu sykleittäin ja ajan saatossa läpi, mutta Cor-Ten teräksessä ruostuminen pysähtyy oksidikerrokseen. Savorak tulisijat ovat reilun kokoisia, joten puita ei tarvitse koko ajan olla lisäämässä.

savorak ulkotulisija muutaman päivän pihalla olleena savorak ulksavorak ulkotulisija läheltäotulisija läheltä

Valittavissa kolme eri kokoa

Savorak tulisijat ovat reilun kokoisia, joten puita ei tarvitse koko ajan olla lisäämässä. Voit valita omaan käyttöösi parhaiten sopivimman koon.

Avotulipaikka, pieni: halkaisija 650 mm, korkeus 1007 mm ja paino 100 kg.

Avotulipaikka keskikokoinen: halkaisija 800 mm, korkeus 1207 mm ja paino 143 kg.

Avotulipaikka, suuri: halkaisija 1000 mm, korkeus 1507 mm ja paino 215 kg.

 

Tutustu Savorak Design -mallistoon.

 

 Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

Iso, Keskikoko, Pieni

SKU N/A Tuoteryhmät ,