Savorak Avotulipaikka grillitasolla ja penkeillä

Tunnelmallinen, tyylikäs ja ennen kaikkea kestävä avotulipaikka grillitasolla ja penkeillä pihaasi komistamaan. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Setti sisältää tulipaikan grillitasolla, sekä yhden- ja kahdenistuttavat penkit
  • Materiaalina pulverimaalattu ruostumaton teräs
  • Grillin paino n. 200 kg
  • Penkkien paino n. 80 kg

 

Tuotteen toimitusaika n. 3-4 viikkoa.

 

1655,00 

Kuvaus

Tyylikäs ja säänkestävä tulipaikka

Savorak avotulipaikka grillitasolla on tyylikäs , turvallinen ja varmasti säänkestävä tulipaikka. Se toimii nuotion ja grillipaikan sijasta ja on myös siirrettävissä. Tulipaikan äärellä on mukava lämmitellä mökillä saunan jälkeen tai valmistaa kotipihalla ruokaa grillaten.  Suomessa valmistetut Savorak tuotteet on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Tukevakti tehtyjä tuotteita ei vie kovatkaan tuulet mennessään, eikä niitä tarvitse suojata sateelta. Tulisijan grillitaso on helposti säädettävissä.

Savorak avotulipaikka grillitasolla edestä

Tyylikäs ja viimeistelty muotoilu

Savorak avotulipaikkaan kuuluvat yhden- ja kahden istuttavat  mustat penkit. Ne ovat muotoiltu tyylikkäästi kaareviksi, jolloin myöskään vesi ei jää niiden päälle seisomaan. Penkkien istumakorkeus on noin 40 cm, joten siihen on helppo istahtaa.

savorak penkit yhden- ja kahden istuttava

Mattamustaksi pulverimaalattu teräs

Tulisija sekä penkit on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta ruostumattomasta teräksestä, joka on pulverimaalattu mustaksi. Ruostumaton teräs kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii kaikkiin ulkotiloihin. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetymmistä materiaaleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ritilä kääntyy helposti pois tulen päältä, sekä on säädettävissä myös korkeussuunnassa.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino250 kg (kilogramma)
Mitat120 × 80 × 100 cm (senttimetri)
Koko

Iso, Keskikoko, Pieni