Search
Close this search box.

Savorak Avotulipaikka grillitasolla ja penkeillä

Tunnelmallinen, tyylikäs ja ennen kaikkea kestävä avotulipaikka grillitasolla ja penkeillä pihaasi komistamaan. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Setti sisältää tulipaikan grillitasolla, sekä yhden- ja kahdenistuttavat penkit
  • Materiaalina pulverimaalattu ruostumaton teräs
  • Grillin paino n. 200 kg
  • Penkkien paino n. 80 kg

 

Tuotteen toimitusaika n. 3-4 viikkoa.

 

1655,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tukeva ja tyylikäs grillipaikka kestää säänvaihtelut ja pysyy paikallaan tuulisissa oloissa

Kotimainen Savorak Design pihakalustevalikoimamme on suunniteltu vastaamaan suomalaisten haastaviin sääolosuhteisiin tarjoten samalla korkeaa laatua, kestävyyttä ja tyylikästä designia. Huolellisesti valittu mustaksi pulverimaalattu ruostumaton teräs takaa kestävyyden ja tyylikkyyden vuodesta toiseen. Savorak-pihakalusteet eivät ole vain ulkonäöltään kauniita, vaan ne on suunniteltu kestämään vaativissa suomalaisissa sääolosuhteissa ympäri vuoden. Valikoimamme tarjoaa monipuolisen ja yhteensopivan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät ulkotilojesi kauneuden ja toiminnallisuuden tarpeet. Grillipaikka koostuu elementeistä, joten se on myös siirrettävissä. Sen äärellä on mukava lämmitellä mökillä saunan jälkeen tai valmistaa kotipihalla ruokaa grillaten.

Huolellinen suunnittelu ja testaus takaavat hyvän käyttömukavuuden

Kalusteiden suunnittelussa on otettu huomioon ergonomisuus, mikä lisää niiden käyttömukavuutta ja tekee ulkona oleilusta entistä nautinnollisempaa. Esimerkiksi tarkkaan suunniteltu istuinkorkeus ja selkänojan kaltevuus tarjoavat optimaalisen istuma-asennon jokaiselle käyttäjälle.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

 

 

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino250 kg (kilogramma)
Mitat120 × 80 × 100 cm (senttimetri)
Koko

Iso, Keskikoko, Pieni

SKU FI124-1-3-1-1-2 Tuoteryhmät , , Avainsana