Savorak Paalupollari

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston  paalupollari kiinnittää isommankin veneen laituriisi. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Korkeus n. 180 mm
  • Runko RST pulverimaalattu musta
  • Pakkaus sisältää kiinnitysruuvit

 

110,00 

Kuvaus

Jämäkkä paalupollari kiinnittää isommankin veneesi tyylillä

Savorak paalupollari on tyylikäs ja kestävä, se sopii niille, jotka haluavat kiinnittää veneensä tukevasti, turvallisesti ja tyylillä. Tämä helppokäyttöinen pollari sopii kaikenlaisiin laitureihin ja myös isompien veneiden kiinnitykseen.

Mattamusta ruostumaton teräsrunko toimii veneen kiinnitys pollarina

Tappien ansiosta kiinnität veneen kestävästi ja helposti. Pollarin runko on kestävää ruostumatonta terästä, joka on pulverimaalattu mattamustaksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pollari kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino3 kg (kilogramma)
Mitat40 × 30 × 30 cm (senttimetri)