Savorak Ristipollari HST

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston  ristipollari kiinnittää isommankin veneen laituriisi. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Runko haponkestävä ruostumaton teräs (HST)
  • Mitat 200 x 84 x 80mm
  • Pakkaus sisältää kiinnitysruuvit ja aluslevyt

79,00 

Kuvaus

Tukeva ja tyylikäs ristipollari kiinnittää veneesi näppärästi

Savorak ristipollari on tyylikäs ja kestävä, se sopii niille, jotka haluavat kiinnittää veneensä tukevasti, turvallisesti ja tyylillä. Tämä helppokäyttöinen pollari sopii kaikenlaisiin laitureihin ja myös isompien veneiden kiinnitykseen.

Haponkestävä teräs toimii haastavissa olosuhteissa

Ristipollarimme on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja se on sähkökemiallisesti kiillotettu.  Haponkestävä ruostumaton teräs  kestää kaikki sääolosuhteet (myös meriveden)  ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin ja nikkeliin, jotka reagoivat hapen kanssa ja muodostavat suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino1,5 kg (kilogramma)
Mitat30 × 20 × 20 cm (senttimetri)