Search
Close this search box.

Savorak Ristipollari HST

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston  ristipollari kiinnittää isommankin veneen laituriisi. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Runko haponkestävä ruostumaton teräs (HST)
  • Mitat 200 x 84 x 80 mm
  • Pakkaus sisältää kiinnitysruuvit ja aluslevyt

79,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tukeva ja tyylikäs ristipollari kiinnittää veneesi näppärästi

Tyylikäs ja kestävä haponkestävästä teräksestä valmistettu ristipollari on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja pitkäikäistä ratkaisua. Tämä vahva pollari on valmistettu korkealaatuisesta haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tyylikkäästi kiillottamalla. Tämä yhdistelmä takaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, sillä haponkestävä teräs suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta, kun taas kiillotus antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen vankka rakenne ja huolellisesti suunniteltu design tekevät siitä erinomaisen ratkaisun sekä esteettisiin että toiminnallisiin tarpeisiin. Lisäksi sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Tämä helppokäyttöinen pollari sopii kaikenlaisiin laitureihin ja myös isompien veneiden kiinnitykseen.

 

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino1,5 kg (kilogramma)
Mitat30 × 20 × 20 cm (senttimetri)
SKU ST005476 Tuoteryhmät ,