Savorak LED pollari HST

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston led pollari tekee laituristasi turvallisemman ja tunnelmallisemman. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Korkeus n. 270 mm
  • Runko HST
  • Led-elementillä 5 vuoden takuu
  • Valaisimen värilämpötila on 3000K
  • Tarvitsee muuntajan (ei sisälly hintaan)

 

 

Tutustu myös tuotepakettiin, jossa 4 LED pollaria ja muuntaja

270,00 

Kuvaus

Tunnelmallinen led valo viiden vuoden takuulla

Valaisimen 3000 kelvinin valo on lämpimän sävyinen. Ristikko luo kauniin valokuvion laiturille ja läpinäkyvä suojalevy pehmentää valosta tunnelmallisen ja suojaa vesiroiskeilta tehokkaasti. Led-elementillä on 5 vuoden takuu.

kiiltoa ja tyylikkyyttä haponkestävä led pollari veneen kiinnitykseen

Laiturivalaisimen suunnittelussa on huomioitu vesieliöt

Led pollari valaisee kolmeen suuntaan. Se kiinnitetään laituriin siten, että valaisematon neljäs sivu on veteen päin. Näin vesieliöille ei tule turhaa valoa ja ne pääsevät hyödyntämään vuorokauden valon vaihtelut luonnollisesti.

Järjestelmäperiaate Savorak led-valaisimet

Vahva teräsrunkoinen pollari pitää isommankin veneen paikoillaan

Valaisin ristikoiden alapuolella on tapit veneen kiinnitysköyden sitomista varten. Runko on kestävää ruostumatonta terästä, joka on haponkestävää. Pollari on  n. 27 cm korkea.

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

Lisätiedot

Paino0,8 kg (kilogramma)
Mitat11 × 9 cm (senttimetri)