Search
Close this search box.
savoraklaituri-avanto

Talviuinti

Talviuinti on luonnonläheinen ja edullinen harrastus, jolla on myös terveydellisiä hyötyjä. Se auttaa todistetutusti kipuihin, parantaa kylmään sopeutumista, unen saantia, vastustuskykyä ja stressin sietoa sekä edistää yleistä terveydentilaa.

Talviuinti on matalankynnyksen laji, koska se on helppo aloittaa, ei vaadi paljon aikaa ja uimassa voi käydä milloin vain. Lisäksi se on edullinen harrastus. Talviuinti sopii lähes kaikille ja myös lapset voivat tutustua siihen aikuisen kanssa yhdessä.

Yleensä talviuintipaikat ovat kuntien tai yhdistysten ylläpitämiä, mutta yhtä hyvin talviuintipaikan voi järjestää omaan rantaan. Avanto pidetään avoinna pumpun avulla, sekä laituri ja kulkureitti avannolle olisi hyvä päällystää lämpömatoilla.

Mikäli tarvitset lämmitetyt avantouintiportaat tai lisäratkaisuja avantouintipaikan sulanapitoon, ole yhteyksissä myyntiimme. Teemme yhteistyötä Sulanapito Oy:n kanssa, ja voimme valmistaa portaat lämpöelementein tarpeidesi mukaan. Lue lisää Sulalaatasta ja yhteistyöstämme täältä.